Lekce pro seniory

Zdravý pohyb může být zábavný a prospěšný v každém věku. Lekce určené přímo seniorům překypují přátelskou atmosférou a dobrou náladou. Lekce si zamilujete, protože je vedou empatičtí lektoři.

Milujeme je a chceme, aby si užívaly života!

Zlatý věk je přesně ten rozcestník, kdy si máte říct: Teď, anebo nikdy!

Máte doma maminku, babičku nebo tetu? Věříme, že máte. Také veříme, že byste na ni nedala dopustit. Chcete, aby byla šťastná, veselá ... a třeba i trochu rozpustilá. 

Stará se o vás, jste pro ni na prvním místě a vy pořád koumáte nad tím, aby se nezahrabala jen ve svém poslání být vám plně k dispozici, měla čas, když písknete, přijela okamžitě, když potřebujete hlídání dětí, zalévala květiny, když frčíte na dovolenou, vyvenčila psa, když jste v práci ...

Tyhle maminky, babičky a tety jsou prostě zlaté. Právě proto hovoříme o zlatém věku. Jsou to naše zlatíčka. Dávají nám všechno, co mohou. Rozkrájely by se pro nás. Jsou báječné. Jsou to naše SUPER HRDINKY!

Paradoxně my nechceme, aby tyhle zlaté dámy věčně zachraňovaly svět. Chceme, aby si užívaly života plnými doušky. Chceme, aby tady byly dlouho s námi. Chceme, aby byly zdravé. A chceme, aby nám daly šanci je také trochu rozmazlovat.

Moc dobře víme, jak je těžké je přesvědčit, aby si někam vyrazily za svou vlastní zábavou. To hned narážíte na to, co všechno MUSÍ za ten den udělat, nakoupit, uklidit, vyprat, vyžehlit, navařit, postarat se ... Tyhle výmluvy známe. 

Chvilka přesvědčování však stojí za krásný výsledek!

Naší inspirací jsou účastnice jemné jógy pod vedením Michala Macha. Zeptali jsme se jich po lekci na jejich vlastní názor. Ochotně se podělily o své pocity a zkušenosti. 

NAŠE MAMINKY, BABIČKY I TETY!

Povídání

Zeptejte se! Pomůžeme vám a poradíme!

Přijít si zacvičit nebo zatančit můžete na jakoukoli lekci.