KONTAKTY PRO PRESS
Novákových 20a, 180 00 Praha 8 Palmovka
mob: +420 608 403 488

Centrum Tance

Centrum Tance je největší taneční škola v České republice působící na domácím trhu od roku 1997. V současnosti tančí v příjemných a vybavených sálech více jak 13.000 klientů, kterým se věnují proškolení lektoři a kvalitní tanečníci z Čech a zahraničí. Administrativní centrum společně s profesionálním týmem recepčních vytváří prostřední nadstandardního komfortu klientům, kterým pomáhá zodpovídat veškeré otázky týkající se zejména vhodného výběru tance nebo cvičení. Taneční nabídka obsahuje více jak 30 různých tanečních stylů a zdravého cvičení v podobě jógy, poweryogy a pilates. Věříme našemu heslu: Pohybem ke zdraví a kráse.

- www.centrumtance.cz
- facebook.com/centrumtance
- youtube.com/user/centrumtancecz
Let's Dance Prague International Festival

Největší taneční festival svého druhu ve střední Evropě, na který se tradičně sjíždějí amatérští i profesionální tanečníci z ČR i ze světa.
Centrum Tance je členem organizačního týmu festivalu Let´s Dance, Prague International Festival.

- www.letsdance.cz
- facebook.com/letsdance.cz
Dance of Love

Festival Dance of Love je oslava lásky k tanci, ale i oslava projevu lásky v pohybu a tanci. V průběhu festivalu se budou prezentovat nejpopulárnější taneční styly v České republice: orientální tanec, flirt dance, street dance, capoeira, zumba, lady latin dance, flamenco, tribal, jazz dance samba, step, salsa a lady sexy dance. Všechny tyto taneční styly budou na seminářích a na jevišti sdílet jedno téma - „tanec lásky“.

- www.danceoflove.cz
- facebook.com/danceoflove

Informace pro tisk

Vítáme vás na stránce věnované médiím.

Médiím nabízíme:

• Rozhovor s lektorkou / lektorem nebo s účastnicemi kurzů
  • Podklady a materiály pro přípravu článku, reportáže
  • Články o různých tanečních stylech
  • Reportáže (z taneční lekce, dovolené s tancem, z víkendového pobytu, večírku nebo z jiné akce)
  • Kvalitní fotografie
  • Možnost nafocení Vašich fotografií – poskytnutí modelky = tanečnice ve stylových kostýmech, vše v dekorativních prostorech tanečního sálu
  • „Seriál“ a články na pokračování
  • Taneční vystoupení na Vašich akcích
  • Jakákoli další spolupráce podle Vašeho přání – domluvě jsme vždy otevřeni

Paleta činností Centra Tance:

• Pravidelná výuka (kurzy)
  • Otevřené lekce pro úplné začátečníky (zkuste si lekci)
  • Jednodenní semináře a speciální programy (semináře a soustředění)
  • Vzdělávací a rekvalifikační programy (Lektor tance)
  • Tančíme: Africký tanec, Balet, Bollywood, Flamenco, Flirt dance, Irské tance, Latin dance, Moderní tance, Orientální tanec, Pole dance, PortDeBras, Salsa, Samba, Step, Street dance, Tanec pro děti, Touch dance, Tribal, Zumba a další tance
  • Cvičíme: Bodyforming, BOSU, Jóga, Jumping, Pilates, Piloxing, Street dance, TRX a další
  • Víkendové pobyty s tancem a cvičením (víkendové pobyty)
  • Dovolené s tancem a cvičením v zahraničí (dovolené)
  • Specializované kurzy pro děti (Tanec pro děti)
  • Semináře se známými zahraničními lektory, např. Zahra bent Ammar (Alžír, Německo), Etel Azade (Turecko), Terezka Drznik (Austrálie), Bahara (Rakousko), Amparo Nunéz (Chille), Ujwal Bhole (Indie), Jillina (USA), Osama a Lubna Emam (Egypt), Beata a Horacio Cifuentes (Německo), Mohamed Kazafy (Egypt), Khaled Mahmoud (Káhira/Londýn), Viva Vee (Malajsie)
  • Zprostředkování tanečního vystoupení (vystoupení)
  • Prodej a vlastní výroba orientálních oděvů a doplňků aj. (iLoveDance!)
  • Pořádání tanečních večerů, plesů a soutěží, např. tradiční Ples Centra Tance v Plzni, Soutěžní přehlídka ve flirt dance, taneční party v Theatro Music Clubu
  • Pořádání Let´s Dance Prague International Festivalu (www.letsdance.cz) a festivalu Dance of Love (www.danceoflove.cz)
  • Aktivity v rámci Českého svazu pole dance & fitness (www.cspdf.cz)
  • Centrum Tance je zapojeno do adopce na dálku, adoptovali jsme dvě africké děti, byli kmotry velbloudice z Plzeňské ZOO, podporujeme chráněné dílny ...

Fotografie
Rádi Vám zašleme dle Vašeho přání fotku z našeho archivu v tiskovém rozlišení. Paleta typů tanců a cvičení je široká a stejně široký je i výběr našich fotek.