KONTAKTY PRO PRESS
Allstar Group s.r.o.
Novákových 20a, 180 00 Praha 8 Palmovka
Centrum Tance

Centrum Tance je největší taneční škola v České republice působící na domácím trhu od roku 1997. V současnosti tančí v příjemných a vybavených sálech více jak 13.000 klientů, kterým se věnují proškolení lektoři a kvalitní tanečníci z Čech a zahraničí. Administrativní centrum společně s profesionálním týmem recepčních vytváří prostřední nadstandardního komfortu klientům, kterým pomáhá zodpovídat veškeré otázky týkající se zejména vhodného výběru tance nebo cvičení. Taneční nabídka obsahuje více jak 30 různých tanečních stylů a zdravého cvičení v podobě jógy, poweryogy a pilates. Věříme našemu heslu: Pohybem ke zdraví a kráse.

- www.centrumtance.cz
- facebook.com/centrumtance
- youtube.com/user/centrumtancecz
Let's Dance Prague International Festival

Největší taneční festival svého druhu ve střední Evropě, na který se tradičně sjíždějí amatérští i profesionální tanečníci z ČR i ze světa.
Centrum Tance je členem organizačního týmu festivalu Let´s Dance, Prague International Festival.

- www.letsdance.cz
- facebook.com/letsdance.cz
Dance of Love

Festival Dance of Love je oslava lásky k tanci, ale i oslava projevu lásky v pohybu a tanci. V průběhu festivalu se budou prezentovat nejpopulárnější taneční styly v České republice: orientální tanec, flirt dance, street dance, capoeira, zumba, lady latin dance, flamenco, tribal, jazz dance samba, step, salsa a lady sexy dance. Všechny tyto taneční styly budou na seminářích a na jevišti sdílet jedno téma - „tanec lásky“.

- www.danceoflove.cz
- facebook.com/danceoflove

Informace pro tisk

Umíme tančit. Umíme cvičit. Umíme spoustu dalších věcí. S láskou a nadšením předáváme radost z pohybu každému, kdo k nám přijde. A umíme to dobře. Protože u nás učí ti nejlepší. Mistři světa, mistři republiky, medailisté. Ale především perfektní lektoři a skvělí lidé. Jsme největší, ale tvoříme jednu velkou rodinu: lektoři, recepční, admini, účetní, technici... Pája, Růženka, Helenka, Míša, Marťa, Max, Vilda ... prostě kámoši.

Médiím nabízíme:

• Rozhovory (lektoři, klienti, taneční mistři světa/ČR ...)
  • Podklady pro přípravu článku / reportáže
  • Články o různých stylech tance a cvičení
  • Reportáže z akcí (kurzy, soutěže, mistrovství, dovolené, pobyty...)
  • Kvalitní fotografie
  • Možnost nafocení Vašich fotografií u nás
  • Modelku / tanečnici (tanečníka) v kostýmu pro focení
  • „Seriál“ a články na pokračování
  • Taneční vystoupení
  • Jakákoli další spolupráce dle přání – domluvě jsme otevřeni

Paleta činností Centra Tance:

• Pravidelná výuka
  • Otevřené lekce na zkoušku
  • Jednodenní semináře a speciální programy
  • Vzdělávací a rekvalifikační programy (Lektor tance, Pole Dance Academy)
  • individuální lekce (osobní trénér, specializované cvičení na strojích, strukturální terapie, programy osobního rozvoje a další)
  • Dovolené a pobyty s tancem a cvičením v ČR i zahraničí
  • Specializované kurzy pro děti, letní tábory (Tanec pro děti)
  • Semináře se zahraničními lektory (Austrálie, Chille, Indie, USA, Egypt, Malajsie, Německo, Turecko,...)
  • Zprostředkování tanečního vystoupení (vystoupení)
  • Pořádání tanečních večerů, plesů a soutěží
  • Pořádání Let´s Dance Prague International Festivalu (www.letsdance.cz) a festivalu Dance of Love (www.danceoflove.cz)
  • Aktivity v rámci Českého svazu pole & art sports (www.cespas.cz) např. Mistrovství ČR v pole sports
  • Centrum Tance je zapojeno do adopce na dálku (dvě africké děti), byli kmotry velbloudice z Plzeňské ZOO, podporujeme chráněné dílny ...

Tančíme a cvičíme

• Africký tanec, Balet, Bollywood, Flamenco, Flirt dance, Irské tance, Indické tance, Latin dance, Moderní tance, Orientální tanec, Pole dance, PortDeBras, Salsa, Samba, Step, Street dance, Touch dance, Tribal, Zumba, Bodyforming, BOSU, Jóga, Jumping, Pilates, Piloxing, Street dance, TRX, Zdravotní cvičení a další

Fotografie

Rádi Vám zašleme dle Vašeho přání fotku z našeho archivu v tiskovém rozlišení. Paleta typů tanců a cvičení je široká a stejně široký je i výběr našich fotek.