KONTAKTY PRO PRESS
Allstar Group s.r.o.
Novákových 20a, 180 00 Praha 8 Palmovka
Centrum Tance

Centrum Tance je největší taneční škola v České republice působící na domácím trhu od roku 1997. V současnosti tančí v příjemných a vybavených sálech více jak 13.000 klientů, kterým se věnují proškolení lektoři a kvalitní tanečníci z Čech a zahraničí. Administrativní centrum společně s profesionálním týmem recepčních vytváří prostřední nadstandardního komfortu klientům, kterým pomáhá zodpovídat veškeré otázky týkající se zejména vhodného výběru tance nebo cvičení. Taneční nabídka obsahuje více jak 30 různých tanečních stylů a zdravého cvičení v podobě jógy, poweryogy a pilates. Věříme našemu heslu: Pohybem ke zdraví a kráse.

- www.centrumtance.cz
- facebook.com/centrumtance
- youtube.com/user/centrumtancecz
Let's Dance Prague International Festival

Největší taneční festival svého druhu ve střední Evropě, na který se tradičně sjíždějí amatérští i profesionální tanečníci z ČR i ze světa.
Centrum Tance je členem organizačního týmu festivalu Let´s Dance, Prague International Festival.

- www.letsdance.cz
- facebook.com/letsdance.cz
Dance of Love

Festival Dance of Love je oslava lásky k tanci, ale i oslava projevu lásky v pohybu a tanci. V průběhu festivalu se budou prezentovat nejpopulárnější taneční styly v České republice: orientální tanec, flirt dance, street dance, capoeira, zumba, lady latin dance, flamenco, tribal, jazz dance samba, step, salsa a lady sexy dance. Všechny tyto taneční styly budou na seminářích a na jevišti sdílet jedno téma - „tanec lásky“.

- www.danceoflove.cz
- facebook.com/danceoflove

Informace pro tisk

Vítáme vás na stránce věnované médiím.

Médiím nabízíme:

• Rozhovor s lektorkou / lektorem nebo s účastnicemi kurzů
  • Podklady a materiály pro přípravu článku, reportáže
  • Články o různých stylech tance a cvičení
  • Reportáže (z lekce, dovolené s tancem, z víkendového pobytu, večírku nebo z jiné akce)
  • Kvalitní fotografie
  • Možnost nafocení Vašich fotografií – poskytnutí modelky/modela/tanečnice/tanečníka ve stylových kostýmech, vše v dekorativních prostorech našeho sálu
  • „Seriál“ a články na pokračování
  • Taneční vystoupení na Vašich akcích
  • Jakákoli další spolupráce podle Vašeho přání – domluvě jsme vždy otevřeni

Paleta činností Centra Tance:

• Pravidelná výuka (kurzy)
  • Otevřené lekce pro úplné začátečníky (zkuste si lekci)
  • Jednodenní semináře a speciální programy (semináře a soustředění)
  • Vzdělávací a rekvalifikační programy (Lektor tance, Pole Dance Academy
  • Tančíme: Africký tanec, Balet, Bollywood, Flamenco, Flirt dance, Irské tance, Indické tance, Latin dance, Moderní tance, Orientální tanec, Pole dance, PortDeBras, Salsa, Samba, Step, Street dance, Tanec pro děti, Touch dance, Tribal, Zumba a další tance
  • Cvičíme: Bodyforming, BOSU, Jóga, Jumping, Pilates, Piloxing, Street dance, TRX, Zdravotní cvičení a další
  • Dále nabízíme: individuální lekce (osobní trénér, specializované cvičení na strojích, strukturální terapie, programy osobního rozvoje a další)
  • Víkendové pobyty s tancem a cvičením (víkendové pobyty)
  • Dovolené s tancem a cvičením v zahraničí (dovolené)
  • Specializované kurzy pro děti (Tanec pro děti)
  • Semináře se známými zahraničními lektory, např. Zahra bent Ammar (Alžír, Německo), Etel Azade (Turecko), Terezka Drznik (Austrálie), Bahara (Rakousko), Amparo Nunéz (Chille), Ujwal Bhole (Indie), Jillina (USA), Osama a Lubna Emam (Egypt), Beata a Horacio Cifuentes (Německo), Mohamed Kazafy (Egypt), Khaled Mahmoud (Káhira/Londýn), Viva Vee (Malajsie)
  • Zprostředkování tanečního vystoupení (vystoupení)
  • Prodej a vlastní výroba orientálních oděvů a doplňků aj. (iLoveDance!)
  • Pořádání tanečních večerů, plesů a soutěží, např. tradiční Ples Centra Tance v Plzni, Soutěžní přehlídka ve flirt dance, taneční party v Theatro Music Clubu
  • Pořádání Let´s Dance Prague International Festivalu (www.letsdance.cz) a festivalu Dance of Love (www.danceoflove.cz)
  • Aktivity v rámci Českého svazu pole dance & fitness (www.cspdf.cz)
  • Centrum Tance je zapojeno do adopce na dálku, adoptovali jsme dvě africké děti, byli kmotry velbloudice z Plzeňské ZOO, podporujeme chráněné dílny ...

Fotografie
Rádi Vám zašleme dle Vašeho přání fotku z našeho archivu v tiskovém rozlišení. Paleta typů tanců a cvičení je široká a stejně široký je i výběr našich fotek.