Taneční víkend v Hrotovicích

Taneční víkend v Hrotovicích

Víkend plný orientálního tance si pro Vás již tradičně připravily brněnské lektorky Jana L. a Lenka N.

Odhoďte za hlavu starosti všedních dnů, pojeďte s námi přivítat jarní dny tancem. Dopřejte si radost z pohybu, protáhněte si tělo, zažeňte jarní únavu, nechte se pohladit na duši...



Termín

25.–27. 4. 2008

Lektorky

Víkendem Vás budou provázet milé a usměvavé lektorky Lenka N. a Jana L., které znáte z pravidelných kurzů a víkendových seminářů v Brně, z orientálních večírků či vystoupení na Miss Orient nebo na festivalu Let's Dance. Dva krásné víkendy jsme s nimi prožili v příjemném prostředí hotelu Bystré na kraji Vysočiny a na podzim loňského roku jsme strávili společně právě v Hrotovicích.
Lenka Svobodová
Lenka Svobodová

Pokročilost

Taneční víkend je určen pro dámy, které navštěvují kurzy orientálního tance minimálně s pokročilostí P1.

Taneční program víkendu

  • Taneční choreografie a variace
  • Bolywood
  • Orientální flamenco
  • Tanec se závojem
  • Tanec se svíčkami
  • Malování japonským práškem na kůži a promítání DVD

Doprovodný program

Součástí sport hotelu je rozsáhlé zázemí pro sportovní aktivity – krytý plavecký bazén (v ceně pobytu), sportovní hala s tenisovými kurty, sauna, whirlpool, squash, bowling, fitness centrum, spinning, kulečníková herna, půjčovna horských kol. Pro zájemce je možné zajistit projížďky na koních.





  • PŘÍSTUP DO KRYTÉHO BAZÉNU NEOMEZENĚ - V CENĚ POBYTU

Cena pro netančící doprovod: 1990,-

Zajímavosti okolí - typy na výlet








Mstěnice - Asi 4 km jižně od Hrotovic se nachází archeologické vykopávky zaniklé středověké vesnice zničené v roce 1468 uherským vojskem při tažení na Třebíč. Z Hrotovic sem vede zeleně značená turistická stezka a cyklotrasa č. 401.
Dalešice - V obci je zrekonstruovaný pivovar, který se proslavil tím, že zde byl natočen film Postřižiny podle povídky Bohumila Hrabala. V současné době se zde opět vaří tradiční Dalešické pivo. V areálu je stálá expozice o historii pivovarnictví.
Rouchovany - Naučná stezka básníka Vítězslava Nezvala vede z Rouchovan přes Šemíkovice (kde Nezval prožil své mládí) do Tavíkovic. V Rouchovanech je renesanční věž ze 16. století.
Dukovany - V blízkosti obce na pravém břehu řeky Jihlavy se nacházejí zříceniny středověkých hradů. Rabštejn asi 3 km západně (na zelené turistické stezce) a Templštejn asi 5 km východně (na žluté turistické stezce).
Třebíč - Naučná stezka básníka Vítězslava Nezvala vede z Rouchovan přes Šemíkovice (kde Nezval prožil své mládí) do Tavíkovic. V Rouchovanech je renesanční věž ze 16. století.

Prožili jsme