Plesy na Mladoboleslavsku

Ples SŠ Hermes proběhl 9.1.09 v Mladé Boleslavi

Na plese SŠ tradičních řemesel již chvíli po slavnostním šerpování vystoupila lektorka Centra Tance Monika H. se dvěma sólovými tanci. Prvním z nich byl tanec s názvem "Zrození bohyně ISIS" s křídly a dvěma závoji". Při druhém vystoupení "Mystický tanec se šavlí" publikum tajilo dech nad souhrou estetiky, rovnováhy a tajemnosti tanečnice s chladným nástrojem, symbolem mužské síly.
Během večera vystoupila lektorka Monika také dvakrát spolu s kurzsitkami, a to saidy-pop s hůlkou a veselým koketním Eskandarani, které mělo u diváků velký ohlas.
Jsme rádi, že Centrum Tance mělo možnost přispět publiku nejen úchvatnými ukázkami orientálních tanců, nýbrž i škole svými dary do tomboly jako např. slevy na kurzy tance, výukovými DVD a dalšími hodnotnými věcnými dárky.

Reprezentační ples Města Mnichovo Hradiště proběhl 17.1.09

Reprezentační ples měl opravdu krásnou atmosféru, kterou také divákům pomohlo navodit vystoupení lekrorky Centra Tance Moniky Hofmanové tancem se šavlí a společným vystoupením kurzistek s tancem Eskandarani.
Malý přídavek Moniky při poděkování ukázal, že se šavlí na hlavě lze nejen tančit, ale také elegantně přecházet taneční sál, převzít květinu a ještě za ní dát i malou pusu na líčko moderátora.

Lektorky

Monika Hofmanová
Monika Hofmanová

Fotogalerie po akci