Historický víkend v Plzni 2010

Historický víkend v Plzni

V Plzni se 12. a 13. června se konal již tradiční Historický víkend, který letos hostila tanečníky, kejklíře, fakíry a strašidla u sv.Jiří Plzeň Doubravka.
Vystoupení na Historickém víkendu
Již tradičně se tanečnice a lektorky Centra Tance podílely na programu Historického víkendu v Plzni, který se letos konal 12 června za krásného, slunného počasí. Lektorka Mirka Gebouská připravila se svou taneční skupinou Akasha pásmo, které mohli diváci vidět ve 14:30 a 18:30. Hlavním večerním představením byl program "Císař se baví" - který začal ve 22:05 a kde vystupovaly lektorky CT s křídky isis. Večer byl zakončej jak jinak, než ohňostrojem, který byl velmi krásný.

Vystoupení na Happeningu na Americké
V sobotu 12.června na Americké probíhal v rámci kandidatury na Hlavní město kultury 2015 veliký happening pod názvem den Meliny Mercury (zakladatelky hlavního města kultury). Americká ulice byla uzavřena od malého Teska až po Wilsonův most. Na velkém podiu před KD Invest jste mohli tančit s našimi certifikovanými lektorkami ZUMBU POD ŠIRÝM NEBEM.Program probíhal od 17:30-19:00 hodin a tančily nejen lektorky, ale také návštěvníci, které Zumba prostě "chytla".

Všem vystupujícím velmi děkujeme za krásná vystoupení.

Foto historický víkend - připravujeme