Dopolední kurzy tance

Začněte den pohybem!

Toužíte po pohybu pro zdraví i zábavu, ráda tančíte a neláká Vás posilovna?


Pravidelný pohyb má výrazný vliv nejen na zdraví, ale i na naši psychiku. Kromě toho, že pohybová aktivita přenáší kyslík i do nejvzdálenějších buněk těla, také odbourává stres a posiluje imunitu těla.
Pohybem ale rozhodně nemusí být jen trénink v posilovně – tanec zaměstná Váš pohybový aparát stejně dobře a navíc Vás bude bavit!
Nejvhodnější doba ke cvičení je ráno nalačno – to je tělo na startu a spaluje nejlépe.

Připravili jsme pro Vás dopolední kurzy orientálního tance a flirt dance - vyberte si styl, který Vám sedí.
Nezáleží na věku ani na postavě - s tancem můžete začít kdykoliv! Lektorky přizpůsobují tempo a náplň lekcí vždy podle konkrétních účastnic.

Objevte v sobě ženu

Orientální tanec - začátečníci

Orientální tanec - oblíbená pohybová aktivita určená pro všechny věkové i váhové kategorie, velmi pozitivně působící na psychickou a fyzickou stránku tanečnice. Skládá se z jednotlivých kroků a pohybů, které se spojují podle předem sestavené choreografie nebo pouze podle fantazie tanečnice.
Příznivě působí na uvolnění a zpevnění zádových svalů, protažení páteře a oblasti hrudníku, posílení pánevního dna, zpevnění břiška a zadečku.

Jazz dance

Jazzový tanec je velmi dynamický pohyb, kterým tanečník dokáže dobře vyjádřit svoje rozpoložení či přesně vystihnout charakter role, jenž mu byla přidělena...

Powerjoga

Ranní wellness jóga
Poweryoga zlepšuje fyzickou kondici, formuje postavu, zlepšuje ohebnost kloubů a pružnost svalové tkáně, protahuje zkrácené svaly, účinně likviduje kalorie, zlepšuje držení těla, působí preventivně proti bolestem zad, zlepšuje vnímání a ovládání těla, působí blahodárně na psychiku, podporuje soustředěnost, naučí Vás správně dýchat.

Muzikálový tanec

Scénický tanec vyjadřuje myšlenku, pocit nebo příběh (je často používán v divadlech, muzikálech). Užívá techniku M. Graham, která je velmi dymanická. Je založena na „vnitřním napětí“, které se projevuje smrštěním a uvolněním.
Další hlavní užívanou technikou je J.Limon, která využívá dýchání, pád a odpérování trupu, práci s tíhou. Je to příjemná technika, pomoci které se naučíte lépe vnímat své tělo.

Latinsko-americké rytmy

Chcete tančit a zároveň tvarovat postavu? Začněte den pohybem a s úsměvem :-)
Začnete den pohybem! Dobré ráno s protažením, latinsko-americkými rytmy a usměvavou lektorkou Vlaďkou. Těšit se můžete na cha-chu, jive, sambu a rumbu...