Když lektorky tančí III...

Když lektorky tančí III...
O víkendu 14.9.-16.9.2007 se opět sjelo více než 40 lektorek COT z celé České republiky do hotelu Hladina na Slapech, které mnohé naše zákaznice velmi dobře znají z oblíbených víkendových tanečních pobytů.
Lektorky čekal opět bohatý vzdělávací program pod vedením hlavní lektorů COT z jednotlivých regionů: Katky Krejčové, Karoliny Idrisové, Katky Zezulkové, Michala Macha a Evičky Procházkové.

V pátek večer je čekal seminář rytmů - teorie i praxe - pod vedením bubeníka Štěpána Kabeleho. V sobotu roztančení ve stylu orientu s prvky jógy s Michalem, po snídani pak krokové a taneční kombinace na probrané rytmy za doprovodu bubeníka s Katkou, Iskandarani s Karolinou a technika a krokové kombinace klasického orientálního tance s Michalem. Po obědě pak následoval další program: saidi s hůlkou (Katka), orientální flamenko (Karolina), Raks Sharqi (Michal). Večer pak Flirt Dance s Evičkou.
Bohatý program pokračoval i v neděli: klasický orientální tanec (Karolina), křídla Isis (Katka), šavle – taneční souboj (Katka Z. + Evička).
I přesto, že za celý víkend protančily lektorky přes 16hodin, zbyl čas i na posezení u vínka, u kávy, na zmrzlinu i na poklábosení a výměnu zkušenosti z výuky a vedení kurzů.

Lektorky se shodly, že i když je program mnohdy vyčerpávající, stojí to za to a už se těší na další školení...
Vy se můžete těšit na novinky, které zde lektorky načerpaly a která vám budou postupně předávám na výukových lekcích.