Ostružná se Zuzkou a Helenou

Prodloužený víkend s orientem, malováním nejen na tělo a ohněm....

Lektorky

Na tento víkend se na Vás bude těšit dvojice Plzeňských lektorek - Zuzka Kepková a Helena Hodanová.




Helena H
Helena H
Zuzana Kepková
Zuzana Kepková

Na co se můžete těšit?

Přidejte se a protancujte celý víkend s námi. Udělejte si radost s výrobou pěkného obrázku na tričko (malováním a různými technikami Vás provede Zuzka), nebo si namalujete tajemné obrazce na tělo (obě lektorky dobře malují a Vaše těla se tak mohou změnit v krásné živé obrazy) a pro vás, které budete mít zájem je připraveno večerní tancování s ohněm (lektorka Helča tancuje s kahany a její večerní tanec s ohněm Vás nabudí romantikou před spánkem).

Termín

16.–18. 5. 2008

Penzion

Zde si můžete prohlédnout penzion kde budete bydlet.





A jak jsme se měly?

Vyrazily jsme jako dvě nové Lektorky Centra tance na víkendový pobyt. Sešly jsme se v menším počtu, ale to vůbec neochudilo náš program ani zážitky z celého víkendu.
Víkend byl určen převážně pro úplně začínající tanečnice a tanečnice z kurzu začátečníků. Jen jedinou výjimkou byla paní Helena, které se dostávalo soukromých hodin. :-) Naučily jsme se základní prvky a kombinace orientálního tance a pobavily se při laškovných pohledech a výrazech těla pro zpestření hodiny.
Lektorka Zuzka nám předvedla techniku malování na trička, takže jsme si každá odvezla minimálně jedno nové krásně ozdobené tričko.
Lektorka Helča přinesla motivy pro malování Henou na tělo a všechny jsme se samostatně i navzájem zkrášlily na různých místech těla.
Z obou doprovodných programů máme přiložené dokumentární fotografie. :-)

Pan správce objektu byl tak hodný, že nám poskytl dřevo na táborák. Zde se ukázala zdatnost naší Lektorky Zuzky i v jiných oblastech umění, když se chopila podpalu a bleskurychle rozdělala oheň. Spokojeně jsme snědly klobásy zakoupené v místní restauraci, protože jsem většina z nás nebyly dostatečně připravené ....
Víkend jsme si všechny moc užily. Na fotografiích mi dáte zapravdu jak vesele nám šlo vše od ruky.
. Těšíme se na další pobyty s dámami „již zkušenými“ i novými.
Zdravíme Helča a Zuzka