Víkendové klání Mirky a Pavlíny

Víkendové orientálně - bollywoodské klání na Šumavě

Lektorky

Celým víkendem Vás bude provázet lektorka Mirka, která Vás vtáhne do tajů bollywoodu a lektorka Pavlína, která si pro Vás připravila orientální tančení.
Miroslava Gebouská
Miroslava Gebouská
Pavlína Dušková
Pavlína Dušková

Na co se můžete těšit?

Lektorka Pavlína si pro Vás připravila výuku základních orientálních rytmů. Naučíte se pěkné drum solo, zaměřené zejména na akcenty a shimmi.
S Mirkou se protančíte až do světa bollywoodského filmu a naučíte se krásnou novou choreografii. Text písně, na kterou budete tančit a sepsanou choreografii dostanete na místě. V choreografii se budou spojovat základní prvky bollywoodu, takže tanec zvládne každá šikovná tanečnice.
A co Vás ještě čeká?
Mirka si pro Vás připravila speciální program: " Jak si vyrobit krásné naušnice aneb šperků není nikdy dost ".
Během víkendu na Vás také čeká návštěva nedalekého aquaparku ve Zwieslu, kde si budete moci svá unavená těla nechat nahřát nejen ve vířivkách, bazénech ale také v bylinkové páře.

Termín

18.–20. 4. 2008

Ubytování

Hotel je vybaven dvou až čtyřlůžkovými pokoji, sprcha a WC na pokoji, možno zapůjčit TV za poplatek.



Tipy na výlet

V okolí hotelu jsou vynikající podmínky pro letní i zimní sporty. Přímo u hotelu jsou sjezdovky se čtyřmi lyžařskými vleky, včetně umělého zasněžení. 100 m od hotelu se nachází přírodní koupaliště. Vynikající možnosti pro cykloturistiku, turistiku - množství turistických a cykloturistických tras. V dosahu je krytý bazén, tenisové kurty a squash.
Řada dalších kvalitních služeb je navíc dostupná v horském městečku Železná Ruda, od jehož ruchu je však náš hotel bezpečně vzdálen (2km). Procházka od hotelu do městečka patří dle našich hostů k velmi romantickým zážitkům.