S orientálním tancem k Jadranskému moři

S orientálním tancem k Jadranskému moři

Užijte si dovolenou s tancem v krásném prostředí Porečské riviery! Nechte se hýčkat slunečními paprsky při tanci i odpočinku.

A co Vás čeká?

  • tančení, koupání, lenošení a slunění
  • poloostrov Lanterna v západní Istrii
  • ubytování v rozlehlém piniovém háji 50 - 180m od moře
  • pěkné nově zrekonstruované 2L apartmány
  • tři z pláží v Lanterně oceněny za čistotu moře a okolí
  • vždy usměvané a profesionální brněnské lektorky Centra Tance

    Vím, co chci. Chci tančit!
  • Poloostrov Laterna

    Lanterna: malý poloostrov a letovisko uprostřed pěkného lesoparku; je součástí vesničky Tar (cca 800 obyv.) v západní Istrii 9 km severně od města Poreč. 3 pláže v Lanterně byly vyznamenány tzv. Modrou vlajkou (mezinárodní ocenění za vysoký standard ochrany přírody, čistotu moře a jeho okolí, úpravnost, vybavení, kvalitní sanitární a bezpečnostní podmínky na plážích a v marinách. Pod Tarem se prostírá Tarská zátoka (Tarska draga), u ní malá rybářská osada s vyhledávanou rybí restaurací. Na kopci nad Tarskou zátokou najdete zříceniny románského kostelíka, pozůstatky antické vily, zříceniny kostela sv. Kříže ze 7. - 8. stol. a zbytky obranné věže Stari Tar. Zachovaly se tu také zbytky původních osídlení: ilyrské gradiny (tj. opevněného ilyrského sídla), antické vily a antických hrobů, obětiště.

    Poreč: největší a nejnavštěvovanější středisko cestovního ruchu na celém jadranském přímoří. Pyšní se mírným podnebím, bohatou vegetací - především borovým porosty. Součástí Poreče je 400m vzdálený ostrůvek Sveti Nikola. K mimořádně cenným historickým památkám Poreče patří Eufraziova bazilika, zapsaná v roce 1997 do seznamu světového kulturního dědictví organizace UNESCO.

    Termín

    29. 8. – 7. 9. 2008
    Odjezd je z Brna 29.8.2008 kolem 21.00 a příjezd zpět do ČR je plánovaný na 7.9.2008 v ranních hodinách.
    Nezapomeňte v přihlášce vyplnit, s kým si přejete být ubytování a jestli jste netančící, na přistýlce a další důležité informace. Děkujeme.

    Cena

    11.990,-

    Dospělá netančící osoba s polopenzí 9.990,-
    Dítě do 2 let s dětskou postýlkou 2.000,-
    Dítě 2-12 let s polopenzí na přistýlce 4.990,-
    Dítě 2-12 let s polopenzí na pevném lůžku 7.490,-
    Cena dospělého na přistýlce s polopenzí 9.990,-

    Cena zahrnuje: Ubytování ve dvoulůžkových apartmánech s kuchyňkou, polopenzi - švédské stoly, dopravu luxusním autobusem s klimatizací, pobytovou taxu, povlečení, závěrečný úklid, pojištění CK proti úpadku, služby delegáta, zajištění prostoru na tančení a taneční lekce.

    Záloha: 6000Kč
    (Zálohu prosím uhraďte do 5 dnů od přihlášení)
    Doplatek je nutné uhradit nejpozději do 10.7. 2008.

    Pojištění: zdravotní pojištění ani pojištění proti stornu zájezdu není zahrnuté v ceně. Obojí (i každé zvlášť) lze uzavřít u CK Capro (telefon CK Capro: 257 314 278). Pojištění proti stornu je nutné sjednat s CK Capro nejpozději v den doplatku zájezdu!

    Před odjezdem (min. 1 týden) obdržíte podrobné pokyny k odjezdu.

    Je-li Vaše cena zájezdu menší než 11.990,- (tj. jste-li netančící doprovod, dítě, na přistýlce atd.), nezapomeňte uvést tuto skutečnost do poznámky k Vaší přihlášce! Náš automatický systém, který Vám potvrdí přihlášku, má nastavenu pouze základní cenu. Děkujeme.

    Lektorky

    Badriyah
    Badriyah
    Lenka Svobodová
    Lenka Svobodová

    Pro koho je dovolená určena? (Pokročilost)

    Dovolenou doporučujeme pro tanečnice s pokročilostí P1 a výše.


    Program

    • Pestrá taneční výuka 2-3krát denně: tanec se závojem, tanec se svíčkami, arabsko-španělský tanec, raks sharki, folklórni egyptské a perské styly, bubnová sóla a teoretické hodiny s výukou egyptských rytmů.
    • Fakultativní výlety (zajišťuje CK, lze zakoupit na místě).
    Tančit s Vámi budou lektorky: Jana Leitnerová, Lenka Neunerová a Lenka Zychová na krásné terase Zodiak (viz foto >>>).
    Celý zájezd organizačně zajistí cestovní agentura Centrum Tance ve spolupráci s cestovní kanceláří Capro.

    Apartmány Lanterna (po kliknutí se foto zvětší)

    Výlety

    LIMSKIJ FJORD - výlet lodí s obědem
    Čeká Vás prohlídka Poreče, plavba cca 1,5h, prohlídka Limského fjordu, prohlídka Rovinje, oběd na lodi.
    CENA : cca 150 KN dospělí = 20 EUR
    děti do 6 let ZDARMA
    děti do 12 let 50% sleva

    VEČERNÍ POREČ - autobusem
    Prohlídka města
    CENA : cca 30 KN

    VEČERNÍ NOVIGRAD
    Prohlídka města
    CENA : cca 30 KN dospělý
    děti 50% sleva

    RYBÁŘSKÁ RESTAURACE – Santa Marina
    Návštěva stylové rybářské restaurace pod šírým nebem, výborné jídlo, živá hudba, tanec
    CENA: 15 - 20,-KN

    CYKLO VÝLET do jeskyně BAREDINE
    Výlet na kolech cca 11 km jedna cesta, cílem jeskyně Baredine (krápníková jeskyně)
    CENA : 30,-KN / půjčovné kola na 4 hod.

    Výlety se platí až na místě, a to buď v EURO nebo v chorvatských Kn.

    Další informace a odkazy

    Storno podmínky

    Zákazník je oprávněn kdykoliv před zahájením zájezdu od smlouvy o účasti na zájezdu pořádaném CK odstoupit.
    Zákazník bere na vědomí, že odstoupením od smlouvy vzniká CK újma spočívající v nutnosti vynaložení nákladů na zajištění dalšího účastníka zájezdu a v případě, že se nepodaří zajistit účastníka náhradního, újma sestávající z náhrady za nevyužití sjednaných služeb smluvním partnerům CK a přiměřeného ušlého zisku. Jako náhradu újmy způsobené jednáním zákazníka proto sjednávají smluvní strany odstupné, které se zákazník v případě svého odstoupení od smlouvy zavazuje zaplatit. Odstupné činí:
    - 800,- Kč za každou přihlášenou osobu, pokud k odstoupení od smlouvy ze strany zákazníka dojde více než 45 dní před prvním dnem zájezdu.
    - 30 % z ceny zájezdu, min. 800,- Kč, pokud k odstoupení od smlouvy ze strany zákazníka dojde mezi 45. a 31. dnem před prvním dnem zájezdu.
    - 50 % z ceny zájezdu, min. 800,- Kč pokud k odstoupení od smlouvy ze strany zákazníka dojde mezi 30. a 20. dnem před prvním dnem zájezdu.
    - 80 % z ceny zájezdu, min. 800,- Kč pokud k odstoupení od smlouvy ze strany zákazníka dojde mezi 19. a 7. dnem před prvním dnem zájezdu.
    - 100 % z ceny zájezdu, pokud k odstoupení od smlouvy ze strany zákazníka dojde mezi 6. a prvním dnem před prvním dnem zájezdu.

    Za první den zájezdu se považuje den, kdy zákazník má začít čerpat první službu cestovního ruchu podle zákona 159/99 Sb. Doporučujeme uzavřít cestovní pojištění, které kryje rizika spojená se stornem zájezdu ze zdravotních a jiných důvodů vyjmenovaných v pojistné smlouvě.
    Pokud se zákazník nedostaví na stanovené místo odjezdu v předem oznámenou hodinu nebo poruší pasové, celní či devizové předpisy, má se za to, že odstoupil od smlouvy bez udání důvodů k prvnímu dni zájezdu. Pro stanovení výše odstupného je rozhodující datum doručení písemného oznámení CK. V případě,kdy zákazník odstupující od smlouvy, zajistí na volné místo jiného účastníka, nebude účtováno storno, ale manipulační poplatek ve výši 300,- Kč za osobu.

    Všeobecné podmínky CK (ke stažení, formát word)