Plzeň již zná své semifinalistky!

Plzeň již zná své semifinalistky!
Soutěž o titul MISS ORIENT zahájila svůj 4. ročník základním kolem v Plzni. Soutěžní večer se konal 5.4.2008 v klubu ALFA na Americké třídě a přilákal více jak 250 diváků, kteří sledovali 19 soutěžících orientálních tanečnic. Hostitelkou večera byla úřadující 1. viceMISS ORIENT 2007 Šárka Tomanová a spolu s ní zasedla v porotě i historicky první MISS ORIENT 2005 Mirka Gebouská.

Šestičlenná porota, kde mimo zmíněných držitelek titulů z minulých ročníků zasedla i regionální ředitelka Centra Tance Kateřina Nováková, zástupkyně sponzora Blanka Mádlová, tanečník Michal Mach a marketingový odborník Rostislav Duršpek, měla za úkol vybrat deset tanečnic, které postoupí do semifinálového tanečního klání. Soutěžící se představily ve třech disciplínách. V tanci s povinnými prvky měly za úkol předvést technické zvládnutí základních prvků orientálního tance, volný tanec dal vyniknout osobitosti tanečnic a soutěžní přehlídku završil rozhovor s moderátorem.

Diváci v sále potleskem podporovali a povzbuzovali všechny tanečnice a o přestávce rozhodli, že nejsympatičtější ze všech byla soutěžící s číslem 1 Camelie Aframová z Kralup nad Vltavou, která získala nejen šerpu a korunku MISS ORIENT SYMPATIE večera, ale odnesla si i víkendový pobyt pro dva na Šumavě. Jeden z diváků, který hlasoval pro číslo 1, převzal z rukou nejsympatičtější tanečnice dárek. Po vyhlášení výsledků a rozdání dárků nervozita opadla a všichni diváci – inspirováni tanečními čísly doprovodného programu – si mohli na parketu vyzkoušet svoje vlastní taneční schopnosti a dovednosti…

www.missorient.cz

Lektorky

Evička Pr
Evička Pr
Helena H
Helena H
Julie Mihoková
Julie Mihoková
Kateřina Zezulková
Kateřina Zezulková
Martina Henrichová
Martina Henrichová
Petra Z
Petra Z
Tereza Fayová
Tereza Fayová
Věra Hollerová
Věra Hollerová