Horkyfest 2008

Horkyfest 2008 aneb volba Miss a Gentlemana SOS a SOU Horky nad Jizerou u Mladé Boleslavi

Páteční akce 30.5. v čase 9 - 13 hodin, kde Monika vystupovala, byla završením celého Horkyfestu. Po celý týden probíhaly na škole různé soutěže žáků i učitelů.


V pátek bylo slavnostní finále, kde se vyhlašovaly vítězné týmy předešlých soutěží. Proběhlo finále číšnického běhu, švadlenky z oboru předvedly v módní přehlídce své modely, žáci předvedli své zájmově umělecké aktivity (tanec, zpěv, hra na hudební nástroje, divadlo, scénky) a během celého tohoto programu bylo možné hlasovat o vítěze Miss a Gentlemana školy.

Miss sympatie byla zvolena Nikola Černá, která od nás obdržela poukaz na kurz v hodnotě 2.000,- Kč. Miss školy byla zvolena Jana Tomanová. S dalšími vícemisskami,byla obdarována drobnými dárky, DVD a vstupenkami na různé akce. Gentlemanem školy a gentlemanem sympatie byl zvolen Michael Kratochvíl, který od nás obdržel 2 vstupenky na Gala večer v Mladé Boleslavi a na Open scénu LD.


Všichni vystupující byli úžasní, publikum se výborně bavilo, žáci i učitelé ukázali, že si umí udělat sami ze sebe legraci. Bylo těžké označit, kdo byl nejlepší. Na 150 diváků i účinkujících shlédlo volbu Miss a Gentlemana školy.


Jsme velmi rádi, že i Monika mohla přispět do pestrého programu svým tancem v klasickém stylu se závěrečným Drum solem.

Lektorka

Monika Hofmanová
Monika Hofmanová