Tančírna 2008

Tančírna 2008

Perex

O akci..

Pokud zrovna netančím v Centru tance, tak se snažím rozšířit své pohybové obzory v DTK MINI M LIBEREC.
Tento malý klub letos na jaře pořádal již tradičně vystoupení s názvem Tančírna. Jedná se o dvouhodinový blok, kde všechny páry předvedou, co se doposud naučily.
Program začíná standardními tanci, končí latinsko-americkými rytmy a mezitím je prokládán spoustou formací malých i dospělých tanečníků.
Letošní Tančírna byla celá laděná na téma Hříšní hříšníci aneb mravnost nade vše. Naším největším úkolem bylo poprat se se sedmi smrtelnými hříchy, které jsme měli prostřednictvím svého tanečního umu patřičně ztvárnit. Na mě zbylo nádherné smilstvo, u kterého jsem si v rytmu tanga poprvé vyzkoušela tanec s dvěma partnery. :-) Dále jsem se předvedla ve stylu francouzského Moulin Rouge, zatančila jsem si roli Carmen, zavlnila se v rytmu salsy z Hříšného tance a ztvárnila jsem jednu ze sedmi vražedkyň z Chicagského vězení.
Obzvlášť mě potěšilo, že Tančírnu navštívily i mé věrné kurzistky, kterým moc děkuji za milé úsměvy, jimiž mě z publika povzbuzovaly, a za nádhernou květinu, kterou mě poté obdarovaly. :-)
Centrum Tance a

Fotogalerie po akci