Andělské hlasy - vánoční večírek v Mladé Boleslavi

Andělské hlasy - vánoční večírek v Mladé Boleslavi

Orientální vánoční setkání Andělské hlasy, které se uskutečnilo 14.12.08 v Restauraci u Šmaku v Kosmonosech, se neslo v Andělském předvánoční a pohádkovém duchu.

Moderátorkou večera byla Eva Hlávková, lektorka Centra Tance z Mladé Boleslavi

Během večera zatančily kursistky z kurzů mírně pokročilých až pokročilých Centra Tance z Mladé Boleslavi pod vedením lektorek a tanečnic: Evy Hlávkové a Moniky Hofmanové

Z Mladé Boleslavi se představila také skupina kursistek pod názvem Shareefa, které zatančily Tribal Dance se svíčkami a skupina dětských kursistek pod názvem Ameera Shahrazad, které zatančily tanec se závoji.
Velký ohlas měl sólový mystický tanec se šavlí lektorky Moniky Hofmanové, veselé a koketní Eskanderany (tanec s melayou), saidy pop s hůlkou a především orientální show s názvem Věčný Egypt, které zatančila spolu se svými kurzistkami.

Z Jablonce nad Nisou se představila tanečnice a lektorka Centra Tance Zuzka Doktorová se svými kursistkami. Zatančily tajemný Tribal Dance se svíčkami a druhé vystoupení orientální tance s křídly bohyně Isis a se závoji.

Z Prahy se představila tanečnice a lektorka Centra Tance Lenka Dušková, která zatančila klasický orientální tance - choreografie Khaled, a spolu s Evou Hlávkovou zatančily folklórní tance Saidi. Závěrečné překvapení si připravila Linda, která upoutala dětské i dospělé diváky svou strhující Fire show.

Na večírku byla také bohatá tombola, na základě ústřižku ze vstupenek se losovalo o zajímavé ceny. Ceny do tomboly darovaly firmy: Centrum Tance, Montana, Masáže Květoslava Uramová, Wagon automotive. Všem děkujeme.

Účast na večírku byla veliká a všichni se báječně bavili. Pro vystupující byl odměnou velký aplaus diváků.

Lektorky

Eva
Eva
Lenka D.
Lenka D.
Monika Hofmanová
Monika Hofmanová
Zuzka D
Zuzka D