Letní tábor pro děti 2009

LETNÍ TANEČNÍ TÁBOR PRO DĚTI

ÚŽASNOU REPORTÁŽ Z TANEČNÍHO TÁBORA SI MŮŽETE PŘEČÍST ZDE

Dovolujeme si Vás pozvat na netradiční dětský letní tábor - plný tance, sportu a prázdninového dovádění. Tábor pořádáme v krásné přírodě Jizerských hor. Účastníci budou ubytováni ve zděné budově v Pensionu Centrum na Bedřichově. Jedinečná příležitost pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet několik druhů tance, poznat nové kamarády, zasportovat si, malovat a poznat Jizerské hory. Tábor je určen pro dívky i chlapce.
Neváhejte přihlašte své děti včas!
PRO JIŽ PŘIHLÁŠENÉ: Informace k pobytu Vám budou zaslány na mail v pátek 3.7. Nemáte-li v naší databázi zadanou e-mailovou adresu, prosíme o faxové číslo nebo adresu na Vás.

Hlavní program

    • Tanec
    • orientální, bollywoodský tanec, muzikálový tanec, latinsko-americké tance, hip hop, break dance

 

  • Pohybové aktivity - výuka žonglování s poi a tyčí, míčové hry, stopovaná, atletika, gymnastika.....
  • Hry v přírodě a výlety po Jizerských horách
  • Po dobu tábora bude probíhat i celotáborová hra "PO STOPÁCH DUCHA MUHU"
  • Na závěrečný večer si děti připraví krátké vystoupení

Termín

11.–18. 7. 2009

Vedoucí tábora

Maruška Fléglová
Učitelka, lektorka tance a maminka devítileté dcery.
Vystudovala pedagogickou školu se zaměřením na první stupeň a výtvarnou výchovu. Učí angličtinu, matematiku a český jazyk, je trenérkou dětského oddílu sjezdového lyžování a horských kol, vede kroužek moderních tanců, je vedoucí lyžařských výcviků, vodáckých soustředění a ozdravných pobytů. V Centru Tance je lektorkou orientálního tance, flirt dance a kalenetiky. Byla členkou taneční skupiny, která vystupovala s bollywoodským tancem pro indickou ambasádu a na různých kulturních akcích. Nyní je členkou skupiny Dancing point, která se zabývá ohnivou show a žonglováním. Dětem se věnuje v praxi 7 let, ale již na studiích byla vedoucí školy v přírodě a vychovatelkou ve stacionáři.

Maruška Fléglová
Maruška Fléglová
Zuzka D
Zuzka D

Nikol Mikesková
Studentka, lektorka tance a tanečnice. Již 14 let se specializuje na standardní a latinsko-americké tance. Za svou taneční „kariéru“ posbírala několik medailí a pohárů, ale největší odměnou jsou jí hlavně pochvaly ze stran diváků, porotců, trenérů a rodičů. Nyní vyučuje v Centru Tance. Kromě latiny a standardu učí flirt dance a věnuje se flamencu a hip hopu. Hip hop učila na gymnáziu, které navštěvovala. Zde vyhrála i titul Sportovec roku Gymnázia F.X.Šaldy. Vedle dospělých se dostala i k výuce dětí. Nejdříve na základní škole, později na gymnáziu, kde na tanečních soustředěních učila dětské taneční páry základům standardních a latinsko-amerických tanců. I když zatím vlastní děti nemá, práce s dětmi ji velmi baví a stará se o své svěřence jako by byli její vlastní.

Maruška Fléglová
Maruška Fléglová
Zuzka D
Zuzka D

Zuzka Doktorová
Lektorka tance, maminka sedmiletých dvojčat. V Centru Tance působí třetím rokem a druhým rokem vede kurzy tance pro menší děti. Kromě tance ráda maluje, absolvovala výtvarnou školu a kurs masáží.

Maruška Fléglová
Maruška Fléglová
Zuzka D
Zuzka D

Předběžný denní plán:

Jeden den je celodenní výlet po přírodních zajímavostech v Jizerských horách. Akce končí 18.7. po obědě.
Každý den si dítě vybere taneční aktivitu, které se bude danou hodinu věnovat. Nabídka bude vždy jiná:

  • 8:00 budíček , rozcvička a ranní hygiena
  • 8:30 snídaně
  • 9:00 úklid pokojů
  • 9:30 hodina tance dle výběru dítěte
  • 10:30 svačina a hry v táboře a jeho okolí (míčové hry, stopovaná, komunikativní a společenské hry, atletika, gymnastika.....)
  • 12:00 oběd
  • 12:30 polední klid
  • 13:30 svačina a vycházka do Jizerských hor a hry v přírodě zaměřené na poznávání přírody a orientaci v přírodě, koupání v nedaleké nádrži....
  • 16:00 hodina tance
  • 17:30 večeře
  • 18:30 zábavný program zaměřený na hudbu, tanec a umění (výtvarná dílnička na výrobu kostýmů pro kluky i pro holky, zpívání, malování, dramatizace, diskotéka....)

Otázky a odpovědi

Jsou mé děti v dobrých rukou?
Ano, děti budou mít za vedoucí zkušené lektorky tance. Hlavní vedoucí je učitelka s dlouholetými zkušenostmi ze škol v přírodě a táborů. Dvě vedoucí jsou zároveň svědomitými matkami.
Pro jak staré děti je tábor určen?
Tábor je vhodný pro chlapce i dívky od 7 do 15 let.
Není tento tábor určen jen pro dívky?
Tábor bude velmi pestrý, vedle orientálního tance se bude vyučovat i latina, hip hop, ale i muzikálový tanec. Navíc součástí každého správného tábora jsou sport a celotáborová hra, takže se určitě budou výborně bavit všichni bez rozdílu.
Musí dítě umět tančit?
Nikoli, tábor je určen pro úplné začátečníky i pokročilé.