Víkend body and mind s Andreou, Janou a Klárou

UŽIJTE SI SLADKOU TEČKU V ZÁVĚRU LETNÍCH PRÁZDNIN :o)

Zveme všechny příznivce poweryogy a pilates na prodloužený víkend do rekreační oblasti v Českém lese. Čeká Vás celkem osm cvičebních lekcí power jógy a pilates. Zacvičíme si v dopoledních a večerních hodinách. Čeká vás terapeutická jóga, práce s dechem, dynamické styly jogy a vydatná porce pilates. Budeme si užívat dosud civilizací nedotčené, panenské přírody CHKO Český les a nejčistšího vzduchu ve střední Evropě. V místě konání je hřiště, přírodní koupaliště, dále budete mít možnost jízd na koni nebo zapůjčení kola a projet se po množství značených cyklotras. Nedaleký aquapark ve Waldmünchen (cca 15 km) poskytne relax odpočinku chtivým v bublinkové lázni a v dalších atrakcích zdejšího vodního světa.
Během víkendu bude dovoleno lenošení, dřímání, čtení, povídání, procházky a užívání si pohybu v rozumné míře. Vaším jediným úkolem bude hodit všechny starosti za hlavu a využít volných chvil k odpočinku a relaxaci, které povětšinu roku postrádáme.

Určitě se máte na co těšit a nudit se rozhodně nebudete :-)

Lektorky

Na tento víkend se na Vás bude těšit trojice našich lektorek - Andrea Süssová (poweryoga) a Klára Tampierová (poweryoga) a Jana Rosenbergerová (pilates)




Andrea Süssová
Andrea Süssová
Jana Rosenbergerová
Jana Rosenbergerová
Klára Tampierová
Klára Tampierová

Termín

28.–30. 8. 2009