Slavnostní vánoční lekce 17.12. v Hradci Králové

Slavnostní vánoční lekce s Janou Hamplovou 17.12. 2009 v Hradci Králové.
Předvánoční lekce 17.12., poslední v roce 2009 proběhla společně pro všechny kurzistky lektorky Jany Hamplové. Tanečnice-kurzistky všech pokročilostí se sešly, aby si společně zatančily a pobavily se. Hořící svíčky a vonné tyčinky pomohly navodit tu správnou vánoční náladu.
Na začátku daly všechny tanečnice pod malý vánoční stromeček drobné dárky a lektorce Janě velkou krásnou kytici. Po společném rozcvičení a několika tancích předvedly tanečnice jednotlivých pokročilosti své choreografie ostatním. Středně pokročilé tančily na Bora Bora a pokročilé 3 předvedly choreografie se závojem a drum solo. Petra Lyková z P3 zatančila s křídly Isis a Líba Flečková ze začátečníků předvedla světelnou show. Poté proběhla asi 15minutová taneční "meditace", kdy dámy tančily na různé taneční styly naprosto přirozeně a uvolněně - jak jim tělo i duše velely.
Následovala exkurze ke stromečku, pod kterým našla každá tanečnice dárek. Nechybělo ani občerstvení - sladké i slané dobroty přinesly samy tanečnice, pití zajistilo Centrum Tance. I na přípitek došlo. Poté se rozdávaly malé pozornosti od Centra Tance, povídalo se, fotilo, užívalo...

Všechny tanečnice i lektorka odcházely velmi spokojené a příjemnou vánoční náladu zcela jistě přenesly i do svého domova :-)