ZUMBA fitness víkend

ZUMBA fitness víkend v luxusním sporthotelu v Hrotovicích.
Víkend plný tance a cvičení si pro Vás připravily brněnské lektorky Luu Šilerová a Petra Vejrostová.

Odhoďte za hlavu starosti všedních dnů, pojeďte s námi zatančit a odpočinout do luxusního sporthotelu na Vysočině v Hrotovicíh a užijte si 2 dny nabité tancem, cvičením a zábavou. Dopřejte si radost z pohybu, protáhněte si tělo, zažeňte únavu, nechte se pohladit na duši...

Pokročilost

Pro úplné začátečnice i pokročilé.
Do přihlášky prosím uveďte, zda jste začátečník nebo již máte se Zumbou nějakou zkušensot (pokročilí).

Termín

21.–23. 5. 2010

Lektorky

Víkendem Vás budou provázet milé a usměvavé lektorky Luu Šilerová a Petra Vejrostová, které znáte nejen z pravidelných kurzů a víkendových seminářů v Brně.
Luu je certifikovaná lektorka pro Zumba basic steps level 1, Zumba basic level 2, Aqua Zumba, Zumba Toning. Kromě Zumby vede v Centru Tance kurzy orientálního tance a Flirt dance.
Petra je certifikovaná lektorka Zumby basic steps level 1 a právě se vrátila z pobytu v Brazílii, kde získala velké množství tanečních zkušeností. V Centru Tance dále vede kurzy orientálního tance.
Luu Šilerová
Luu Šilerová

Taneční program víkendu

  • Zumba - basic steps level 1 a 2
  • Aqua Zumba - vodní fitness novinka
  • Zumba Toning - speciální posilovací program
  • Flirt dance - úvod
  • Večerní povídání: o rytmech v Zumbě, hudevní ukázky, zdraví při Zumbě

Doprovodný program

Součástí sport hotelu je rozsáhlé zázemí pro sportovní aktivity – krytý plavecký bazén (v ceně pobytu), sportovní hala s tenisovými kurty, sauna, whirlpool, squash, bowling, fitness centrum, spinning, kulečníková herna, půjčovna horských kol. Pro zájemce je možné zajistit projížďky na koních.

Prožili jsme