Dovolená se zumbou na ostrově KORFU

Dovolená se zumbou na ostrově KORFU

Středisko Arillas

Arillas leží na severozápadním pobřeží Korfu a ačkoliv jde o rozvinuté turistické středisko s možností výběru vodních sportů, dostatek supermarketů, pekáren, obchodů se suvenýry i diskoték, barů a heren, přijdou si na své téměř všechny typy turistů. Středisko je obklopeno zelení, olivovými hájemi a cypřiši, všude je spousta kvetoucích a vonících keřů.

O ostrově Korfu se říka, že je zelený, smaragdový, kouzelný, perla Iónského moře, ostrov Geralda Durella nebo císařovny Sissy. Že ještě nevíte kam se tento rok vydáte? Nechte se inspirovat naší roztančenou nabídkou.

Zájezd pro Vás připravila cestovní agentura Centrum Tance ve spolupráci s cestovní kanceláří Mile, která celý zájezd organizačně zajišťuje. Centrum Tance zajišťuje pouze taneční program.

V případě podrobností týkajících se pobytu, ubytování, platby atd. prosím kontaktujte přímo Kateřinu Matouškovou z CK Mile, katka@mile.cz (tel. 224 817 926), která je Vám plně k dispozici.

Přihláška / Registration

Bohužel jsme nenalezli žádné lekce.

Po přihlášení se hradí CK záloha 5000 Kč.

Nový termín 14. - 24.9.2011 - s prodloužením o 3 dny. POZOR: 14.9.-17.9.2011 bez tance a cvičení, dále plynule navazuje taneční a cvičební program s Centrem Tance - s lektory Vilémem Matyášem a Anetou Tvrzníkovou.

Termín 17. - 24.9.2011 - VYPRODÁNO !

Lektoři





Srdečně Vás zvou a těší se na Vás Aneta Tvrzníková a Vilém Matyáš




Aneta Tvrzníková
Aneta Tvrzníková
Vilém Matyáš
Vilém Matyáš

Pokročilost

Dovolená je určena pro všechny pokročilosti.

Program

Můžete se těšit na aktivní relaxaci spojenou s 2-3 hodinami tance denně. Jako novinku jsme pro vás připravili aqua zumbu, dále se můžete těšit na klasickou zumbu, lady latin dance a spoustu zábavy.

Přesný časový rozvrh obdržíte přímo na místě.
Změna programu vyhrazena.

Cena dovolené:

NOVĚ Termín 14. - 24.9.2011

Dospělá osoba: 17.980 Kč
POZOR: 14.9.-17.9.2011 bez tance a cvičení! Dále plynule navazuje taneční a cvičební program s Centrem Tance - s lektory Vilémem Matyášem a Anetou Tvrzníkovou.


Termín 17. - 24.9.2011 - již pouze na dotaz v CK MILE

Dospělá osoba: 15.490 Kč
Dospělá osoba na 3. lůžku: 14 990 Kč
Dítě do 12 let na 3. lůžku: 8.490 Kč
Cena za osobu na 4.lůžku a netančící na vyžádání

Cena zahrnuje:

  • letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek
  • leteckou dopravu Praha - Korfu - Praha
  • transfery
  • ubytování s polopenzí
  • služby delegáta CK
  • pojištění CK proti úpadku
  • taneční program

Cena nezahrnuje:

  • cestovní pojištění
  • připojištění na storno - vše lze zajistit u CK

Co v Arillas

Pokud máte rádi ruch a noční život, přijdete si na své. Pokud preferujete klid a romatiku, najdete v Arillas to své také. Kromě klidných míst a překrásné pláže se mohou romantické povahy také vydat na procházku do blízkého okolí, kde cesty v zeleni dovedou až k vesničkám v okolí, kde se ještě zachovalo trochů původní atmosféry a klasického životního stylu. Příjemná pěší procházka je například do vesnice Afiona, odkud jsou překrásné výhledy na moře, pěšky se dá dojíž i do Agios Georgios případně Agios Stefanos.
Ve středisku Arillas najdete klasické řecké taverny, stejně jako půjčovny kol, motorek i aut, i půjčovny sportovních potřeb.

Informace o destinaci Korfu - Arillas



Arillas je menší přímořské městečko ležící zhruba 2 kilometry jižně od Agios Stefanos. Kromě hlavní písečné pláže zde naleznete ještě řadu dalších menších pláží poskytujících příjemné soukromí. V městečku najdete spoustu obchůdků, restaurací taveren a barů hned u pláže (s překrásným výhledem na západ slunce), pekárny, cukrárny, půjčovnu aut a skútrů a také zdravotní středisko s česky mluvícím lékařem. Díky pozvolnému vstupu do moře a klidné atmosféře je středisko vhodné především pro rodiny s dětmi.


Prožili jsme

Povídání

Všeobecné podmínky CK (ke stažení, formát PDF)
Informace k zájezdům (ke stažení, formát PDF)