Taneční ZUMBA mix v Centru Tance

TANEČNÍ ZUMBA MIX V CENTRU TANCE V BRNĚ

V brněnském Centru Tance to v neděli 20. března 2011 pořádně vřelo. Důvodem byla nadupaná akce s názvem „Taneční ZUMBA mix“. Protože se akce vydařila, rádi bychom se s Vámi podělili o nevšední zážitky.

Vše začalo už odpoledne ve čtyři hodiny. V sálech přivítaly zumba nadšenkyně lektorky Centra Tance Lada Janáčková s Evou Beníškovou, které během následujícího řádění nenechaly nikoho ani na chvilku vychladnout. Připravily si krásné zumba songy, rytmy a hlavně velkou dávku energie.
Když už byli všichni pěkně mokří, nastala ta nejlepší chvilka pro další taneční porci. Během následujících dvacetiminutových minilekcí salsy, reggaetonu a orientu si všichni procvičili základní kroky a techniku těchto stylů. Lektorky Jana Bumbálková, Lucie Morávková a Lucie Šilerová si připravily kombinace a vysvětlení všech základních prvků.Během lekcí se rozproudily diskuze a povídání “jak na to”. Díky procvičení jsou některé složitější zumba prvky pro všechny hračkou. Po této hodince, která byla malinko klidnější, následovala finální zumba class s Ladou a Evou.


Všechno tohle tančení pak zakončila slíbená tombola. Tu nejdůležitější cenu, 10 volných lekcí na ZUMBU v Centru Tance,
získala Martina Kolačná.

Všem děkujeme za krásný zážitek a hlavně – už dnes se můžeme těšit na pokračování! Uskuteční se pravděpodobně
koncem května 2011. Pro všechny účastníky připravujeme už nyní spoustu tančení a překvapení!

Jediná taneční zumba v Brně je v Centru Tance!