SPECIÁLNÍ AKCE v DUBNU

Open class za šťavnatých 50 Kč 11. – 17.4.2011 - Brno, Plzeň, Praha

Vyzkoušejte si open class za šťavnatých 50 Kč a kupte si kurz se slevou až 50%!

Speciální akce: v týdnu od 11.-17.4.2011 mohou klienti (všichni, nejen návštěvníci speciálních open classů) využít slevu 50% na již probíhající kurzy.
Do poznámky při přihlášení se musí uvést heslo "DANCEMANIE". Sleva se nevypočítá automaticky. Pro výpočet ceny budou klienti kontaktovat recepce (telefonicky či e-mailem) nebo přijdou na recepci Centra Tance osobně. Recepční oznámí klientovi „jeho“ cenu“, aby věděl kolik má uhradit a uvedou jí do poznámky ke klientovi.
V případě, že se přihlásí online a uvedou heslo, je nutné klienta informovat o ceně telefonicky nebo e-mailem. 50% sleva je počítána z aktuální ceny kurzu v den přihlášení. Akce platí pouze při přihlášení a úhradě kurzovného v období od 11.4. do 17.4.2011 (včetně) na všechny již probíhající kurzy. Na akci se nelze přihlásit dříve, aby byla uplatněna sleva!


Minikurzy za speciální ceny od 30.3.2011 do 17.4.2011

Současně jsme pro klienty připravili speciální akční ceny na vybrané minikurzy nově vypsané v Praze, v Plzni a v Brně. Přehled minikurzů za speciální cenu a pro všechny lokality najdete lokálních stránkách Centra Tance
Praha
Brno
Plzeň
a na události k akci od 11. do 17.4.

(POZOR– ne všechny minikurzy jsou zvýhodněné, pouze ty uvedené v událostech)

Poznámka: V kurzech, u kterých se z důvodu neobsazenosti posouval začátek a staly se z nich minikurzy, se všem klientům, kteří byly přihlášeni a uhradili původní cenu, přeplatek vrací ( tj. dostanou zpět rozdíl mezi a uhrazenou částkou a aktuální cenou minikurzu.)