Centrum Tance očima našich klientů

V roce 2022 jsme spolu oslavili už čtvrt století!

„Chodím k vám rád. Vážím si toho, že u vás mohu smysluplně trávit čas, potkávat se s lidmi, pracovat na sobě a zažívat hezký pocit z tance.“

… tak to je jeden z důvodů, proč jsme v roce 2022 oslavili společné čtvrt století! Tak dlouho to spolu táhneme za jeden provaz.

Když se nás zeptáte, co pro nás Centrum Tance znamená, všichni v našem vícegeneračním týmu se shodneme na jediné odpovědi – srdeční záležitost. Každý den se činíme, aby naše taneční studio bylo i nadále místem, kde snadno přijdete na pozitivní myšlenky, načerpáte energii, protáhnete celé tělo, protančíte střevíce, zvednete si sebevědomí a hlavně poznáte nové přátele, se kterými budete sdílet společnou vášeň. Možná patříme mezi největší studia v Praze a v Brně, ale to, co naše prostory skutečně činí „velkými“, jste vy, naši klienti. To vy naplňujete naše sály touhou, vytrvalostí a smíchem. To vy nám neustále dokazujete, že naše motto „Pohybem ke zdraví a kráse“ není pouhými slovy. To pro vás neustále vylepšujeme naše pobočky a vymýšlíme nové bonusy, akce, slevy a výhody. Bez vás bychom byli jen další obyčejné taneční studio, ale díky vám jsme rodinné taneční studio. Naším cílem je pomáhat vám plnit si vaše sny, protože vy nám ty naše už plníte. :-)

Děkujeme vám za nádherné zpětné vazby, které nás neustále povzbuzují a ujišťují v tom, že naši práci děláme dobře a s láskou. V anonymním dotazníku spokojenosti v roce 2023 jste nám napsali skoro 400 pochval a tohle jsou některé z nich.

Co máte na Centru Tance rádi?

Díky za všechno, co děláte a jak. Obecně si myslím, že poskytujete skutečně zajímavou službu, děláte to dobře a navíc okolo sebe vytváříte i příjemné prostředí díky lektorům i slečnám z recepce. Přeju hodně dalších úspěšně protančených let.

Chodit k Vám na lekce mi za těch víc než 15 let změnilo život a dalo mi to spoustu úžasných přátel (taneční rodinu), skvělých příležitostí, zážitků, dovedností, znalostí, úžasně využitého času... Můj život je díky tomu pořád pěkná jízda a splněný sen - děkuji <3!

Ale už jen to, že se pro něco dokážu takto nadchnout a že mi to přináší potěšení, tak je revoluční změna a já jsem za to strašně vděčná. A velký podíl na tom má Vaše úžasné studio a Vaši skvělí lektoři. Navíc na obou kurzech jsou skvělé "spolucvičenkyně" ; vždy milé, uměvavém komunikativní a nesmírně "open minded! Nikdo neřeší, jak kdo vypadá a jak to komu jde. Už i tohle je neskutečně uvolňující a osvobozující prostředí.

Jsem tak strašně šťastná, že jsem našla odvahu se k Vám přihlásit!

 

Chtěla bych Vám moc poděkovat za to, že mně a mnoha dalším umožňujete zažívat radost z tance, pohybu a současně odreagování se v příjemném kolektivu.

Ale teď vážně  jste skvělí. A jsem moc ráda, že podporujete tanečního ducha, protože tohle ženy (většina) nutně potřebují k životu :-)

Tančení ( cvičení ) u vás v Centru tance Praha mi zlepšuje život, doslova... dodává endorfiny, dobrou náladu a věřím, že přispívá k dobré zdravotní kondici, u vás platí, že život je pohyb a pohyb dává radost ze života, tak držím palce, ať provozovny ekonomicky zvládnete udržet a dále rozvíjet.

Děláte to dobře, za tu spoustu let jsem se stala závislou na Centru tance.

Zatím jsem tedy byla pouze v CT na Muzeu, ale doslova jsem si to tam zamilovala. Máte to moc hezky a útulně zařízené. Už se tam cítím "jako doma" a připadám si, že tam patřím. To také hraje hodně. 

Takže ještě jednou veliké poděkování za nádherné prostředí, skvělé kurzy a úžasné jednání!

 

Permanentky, že můžu vyzkoušet různé lekce, poznat různé lidi, různé taneční styly, všude si přijdu vítaná.

Možnost přijít na jednotlivé lekce bez nutnosti přihlašování se k celému kurzu.

Mám ráda hodiny fit dance, lektoři jsou milí a příjemní, i pokud člověk není zrovna profík. Dostupnost sálů v centru, dobře vedené a přehledné stránky, dobře se objednávají hodiny na webu. Dobrá komunikace z vaší strany, ochota příjemných asistentek na recepci i na telefonu.

Líbí se mi přátelský a přizpůsobivý přístup lektorů a dámy na recepci jsou vždy velmi milé a nápomocné. Líbí se mi možnost nahrazování si zameškaných lekcí, za jakoukoli jinou, takže si člověk může vyzkoušet zase jiný styl tance.

Skvělí a vstřícní lektoři, prostředí (sály i zázemí zejména v ul. Politických vězňů v Praze).

Líbí se mi dostupnost tanečních sálů, praktické kartičky, možnost náhrad, promptní komunikace, když člověk něco potřebuje, vždycky jsem se s Centrem tance domluvila chodila jsem během let na různé kurzy i workshopy; měli jste vždycky zajímavou nabídku, člověk mohl chodit pravidelně i vyzkoušet nové věci.

Pestrá paleta kurzů i lektorů; šikovní a profesionální lektoři s milým přístupem; parádní dopravní dostupnost v centru a možnost náhradních lekcí; vstřícná a dostupná podpora (ať už osobně na recepci nebo po drátě, event sms při rušení lekcí). Jako milý bonus vnímám různé akce, tematické semináře aj.

Lekce, které navštěvuji jsou vedeny příjemnými a schopnými lektory, komunikace na recepci je výborná.

Líbí se mi rozmanitost tanečních stylů, skvělí lektoři, úžasný kolektiv lidí, dostupnost po Praze.

Přehledné webové stránky a rezervační systém, možnost platby kartou / převodem /..., možnost vystoupení v divadle, lokalita sálů, hezké a funkční zázemí.

Možnost vybrat si z mnoha lekcí, člověk se nemusí upíchnout na jeden den na jeden čas, skvělé pro člověka, který nemá každý den stejné plány. Slečny na recepci jsou velmi milé a ochotné. Prostředí je luxusní, velké šatny, dostatek záchodů. Na každou hodinu se těším. :-)

Velice dobře organizované a vedené hodiny. I když byl člověk poprvé, poměrně rychle se dalo sladit se zbytkem cvičících. Příjemné prostory.

Vstřícnost personálu, možnost výběru z velkého množství tanečních stylů. Dobrá klimatizace, čisté prostředí. Zamykací skříňky. Doporučuji. Pokud si nestihnete vaši oblíbenou hodinu zarezervovat včas, někdo vám ji vyfoukne. :)

Do Centra Tance jsem začala chodit před X lety a pořád se tam ráda vracím. Z nabídky si dle mého vybere každý milovník pohybu, prostory jsou příjemné a lektoři na úrovni. Mohu jedině doporučit."

Chcete si pročíst i jiné recenze na naše taneční studio? Na Slevomatu máme 4,8/5 hvězdiček. Držíme si také 4,6/5 hvězdiček v hodnocení na Google. A 4,8/5 hvězdiček dlouhodobě vykazujeme také na našem Facebooku.

 

Když nám dáte šanci, podlehnete tanci! :-)

A my se vás ptáme, kdo jiný než vy a kdy jindy než teď má odhodit veškeré zábrany, pořádně se do toho opřít a ukázat světu a hlavně sobě, že na to má? U nás na věku, váze ani pohlaví nezáleží. S láskou a nadšením předáváme radost z pohybu každému, kdo k nám přijde. Dětem, studentům, dospělým i seniorům. Už nečekejte na tu správnou dobu. Ta správná doba je teď.

Přijďte k nám. Bude to dřina, ale bude to stát za to, protože s námi se nenaučíte jen tančit, s námi tanec prožijete. 

P. S. Na závěr vám zasíláme pár tipů, které nesmíte přehlédnout! :-)