Summer campy v Centru Tance 2024

Co je summer campBáječně protančený letní týden (od pondělí do pátku). 

Letos můžete vybírat celkem ze 6 pražských summer campů, 3 z nich jsou koncipovány pro teens (a odvážné děti), 3 pro dospělé (18+).

  • Kde: V našich klimatizovaných tanečních sálech na Václavském náměstí. K dispozici je i zázemí (společné prostory s posezením a ledničkou, šatny, toalety, sprchy...).
  • Kdy: V červenci nebo v srpnu.
  • Jak dlouho se tančí: Každý summer camp má každý den (pondělí až pátek) 2 lekce v délce 90 min (za týden tedy celkem deset 90minutových lekcí). Mezi lekcemi je cca hodinová pauza na odpočinek a oběd nebo svačinu.
  • Co se tančí: V každém summer campu jsme namixovali několik tanečních stylů, abyste se ani chvilku nenudili :). Těšit se můžete např. na k-pop, dancehall, street dance, contemporary, MTV, hip hop, waack, jazz, balet nebo improvizaci...
  • Kdo v campech učí: 5 našich skvělých lektorek (v každém campu učí dvě): Adél, Míša, Darina, Terez a Marie.
  • Je potřeba mít nějaké taneční zkušenosti? Není, těšíme se na všechny (i úplné začátečníky), stačí láska k tanci :-). 
  • S sebou: Pohodlné oblečení, např. legíny a tričko, a dostatek pití, příp. oběd/svačinu. Na nohy buď ponožky (např. contemporary), nebo pohodlné čisté sportovní boty s nebarvicí podrážkou, popř. jinou obuv dle konkrétního tanečního stylu.

Upozorňujeme, že jídlo není v ceně campu. Je ale možné si přinést vlastní svačinu nebo oběd a uschovat je v ledničce. Popř. lze o pauze mezi lekcemi vyrazit ven, ale u nezletilých účastníků vyžadujeme podepsaný souhlas rodičů, že dítě může samo odcházet.

Zákonné zástupce nezletilých účastníků prosíme o vytisknutí, vyplnění a podepsání souhlasu s odchodem dítěte. Vyplněný formulář prosím vyfoťte a zašlete na náš e-mail (info@centrumtance.cz), popř. odevzdejte osobně na recepci.

 

3 summer campy pro teens a odvážné děti

Hledáš originální příměstský tábor? Zkus náš taneční summer camp!

od pondělí do pátku 10:00–14:00

  • Adél + Marie5.–9. 8. 2024 (contemporary, jazz,...): Každý den protančíte v contemporary stylu doplněném o rytmická cvičení, trénink moderních technik, základy taneční akrobacie, strečink, posilování apod. V průběhu týdne vám zpestříme program i lekcí jazzu či experimental/improvizací. Vše završíme společným videem.

 

3 summer campy pro 18+ let

od pondělí do pátku 13:00–16:45 

  • Adél + Marie5.–9. 8. 2024 (contemporary, jazz,...): Každý den protančíte v contemporary stylu doplněném o rytmická cvičení, trénink moderních technik, základy taneční akrobacie, strečink, posilování apod. V průběhu týdne vám zpestříme program i lekcí jazzu či experimental/improvizací. Vše završíme společným videem.