Jógová dovolená 2024 s Petrou – Kefalonie

Letos vás zveme na další z romantických ostrovů Řecka: na Kefalonii, která je nazývána drahokamem Jónského moře a kde si budete užívat slunce, koupání a lekce s jógy s vaší oblíbenou lektorkou Petrou Záveskou. Ubytováni bude v krásném penzionu Xi Village, který leží v těsné blízkosti exotické pláže Xi s červeným saharským pískem.
Termín dovolené: 30. 5. – 6. 6. 2024
Termín pro přihlášení: do 15. 4. 2024
Zbývá poslední volné místo!


Zájezd pro vás připravila cestovní agentura Allstar Group s.r.o. – Centrum Tance ve spolupráci s cestovní agenturou Sunset. Po přihlášení se prosím již v případě podrobností týkajících se pobytu, ubytování, platby atd. obracejte  přímo na paní Marii Šebestovou z cestovní agentury Sunset (e-mail info@sunsettravel.cz, +420 777 006 957). Pořadatel zájezdu je CK INEX.

Termín

30. 5. 2024

Přihláška

Dovolená s jógou Kefalonie 2024

30. 5. - 6. 6. 2024
pro všechny

Petra Záveská

Cena dovolené

Cena za  cvičící osobu ve dvoulůžkovém studiu nebo mezonetu: 20 850 Kč.
Do poznámky k přihlášce prosím uveďte, s kým si přejete být ubytováni.

Cena zahrnuje:

  • leteckou dopravu Praha – Kefalonie – Praha (odlet  z Prahy bude cca v 11 hod, odlet zpět z Kefalonie cca v 15 hod, přesné časy letů budou upřesněny)
  • letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek
  • transfery v místě pobytu
  • ubytování se snídaní 
  • služby delegáta
  • pojištění CK proti úpadku
  • lekce cvičení

Cena nezahrnuje:

  • komplexní cestovní pojištění včetně storna (nabízíme sjednání u pojišťovny Kooperativa: CK Inex tabulka pojistného Kooperativa)
  • pobytovou taxu, kterou je v Řecku povinné hradit v závislosti na kategorii hotelu a zaplatíte ji na recepci (výše pobytové taxy platné od 1. 1. 2024 je pro studia a apartmány 1,50 €/noc/pokoj)
  • obědy a večeře
  • fakultativní výlety 

Pokročilost

Dovolená je určena pro všechny příznivce jógy bez rozdílu.

Program

Cvičit budeme  2x denně, ráno a v podvečer vždy cca 1 hod.

Jeden den bude odpočinkový, pro případné výlety po ostrově. 

V den příletu a odletu cvičení probíhat nebude.
 

Ubytování Xi Village

Penzion Xi VILLAGE s bazénem je situován na okraji pláže Xi, cca 80 m od moře. Prostorná studia a mezonety jsou vybaveny kuchyňským koutem, soc. zařízením, balkonem/terasou s výhledem na mořewi-fi připojením, TV, klimatizací a trezorem zdarma. Penzion Xi Village se skládá z několika budov, které jsou dostatečně daleko od sebe, aby všichni klienti měli své soukromí. V jedné z budov je malý market s potravinami a dalšími věcmi potřebnými k prožití dovolené. V okolí naleznete vše, co potřebujete pro svoji dovolenou, půjčovny a tradiční řecké taverny.

Snídaně zahrnuje: kávu s mlékem / čaj + džus, cereálie, jogurt, vařené vejce, toast, máslo, med, marmeládu, sýr, šunku a ovoce.


Fotogalerie

Těší se lektorka Petra Záveská