Ostružná se Zuzkou a Vendulkou

Víkend plný překvapení, orientu, bollywoodu a jiných tanečních zážitků....

Lektorky

Víkendem Vás provází dvojice plzeňských lektorek - Zuzka Štychová a Vendulka Pánková.
Zuzka Vás provede tajemným orientem a s Vendulkou nahlédnete do zákulisí filmových ateliérů a naučíte se bollywoodský tanec.


Zuzka Štychová
Zuzka Štychová

Na co se můžete těšit?

Lektorky si pro Vás připravily malou choreografii orientálního flamenca, ozdobíte si oděvy sypanou batikou a kreslením, navštívíte filmové ateliéry bollywoodského tance a také si ozdobíte těla drobnými malůvkami..... v případě krásného počasí si můžete zaplavat v bazénu, který je přímo u chaty......

Penzion

Zde si můžete prohlédnout penzion kde budete bydlet.

Tipy na výlet

V letních měsících je šumavská příroda ideální pro turistiku. Oblíbenými výletními cíly jsou největší ledovcová jezera Černé a Čertovo. Dále gotický hrad Velhartice, zřícenina hradu Kašperk, rozhledna Pancíř a mnoho dalších zajímavých míst. K návštěvě lákají i mnohá místa za blízkými hranicemi - Aquapark ve Waldmünchenu s tobogány, sirnými lázněmi, muzeum zvířat v Regenhütte, prohlídka bývalých dolů na Silberbergu u Bodemais, zoo v Lohnbergu, Bavorský národní park. Nás vé si zde přijdou i houbaři. Díky lesním silničkám a udržovaným cestám je také rájem pro cykloturistiku a relaxaci.