Víkend na Šumavě plný orientu a flirtu

Víkend plný tance na Železnorudsku
V termínu 11.-13. dubna jsme se rozhodly udělat si takovou malou dovolenou a odjely jsme od shonu všedních dní do pohádkového kraje šumavských lesů. Ubytovaly jsme se v hotelu Čertův Mlýn a náš klidný víkend plný tance mohl začít.

Všechno začalo již v pátek odpoledne, kdy jsme se postupně sjely ze všech koutů republiky, některé z nás hned využily hotelového bazénu a prvních slunečních paprsků a opalovaly se na rozlehlých terasách. Po úspěšném příjezdu všech zúčastněných jsme si daly chutnou večeři a začaly tančit v jednom ze sálků hotelu. Katka nás všechny rozehřála v rytmu orientu (opravdu jsme se zadýchaly :-)) a Evička naše ztuhlé svaly protáhla pomocí S Factoru. Některé z nás přitom zjistily, že mají svaly o kterých dosud ani netušily. Po tomto večerním tančení jsme se hodily do gala a sešly se v hotelové restauraci, kde jsme probíraly možné i nemožné, dokud se nám nezačaly zavírat víčka.

V sobotu ráno následovala výborná snídaně formou bufetu a po ní další tančení. Byly jsme rozděleny na dvě skupiny. S Katkou jsme tančily hodinu a čtvrt v rytmu orientu a Evička si pro nás připravila protažení S Factoru, několik svádivých kombinací a choreografii Carmen Electry.
Odpoledne jsme se rozdělily na dvě skupinky. Ta početnější se s Katkou vypravila do Železné rudy, kde jsme navštívily vyhlášenou cukrárnu a ta méně početnější s Evičkou vyrazila na Čertovo jezero.
Když jsme se později odpoledne opět sešly, sdělily jsme si dojmy a připravovaly se na další dávku tance. Poté nám večeře opravdu udělala dobře.
Po večeři se některé z nás vypravily do hotelové sauny a jiné do bazénu. Obojí nás příjemně uvolnilo a mohly jsme věnovat večer klidnému popíjení vínečka a klábosení o všem možném.

V neděli ráno nás opět vítala báječná snídaně a po ní následovala další vlna tance. S Evičkou jsme shlédly nějaká videa Flirt Dance pro inspiraci a pak jsme si zatančily choreografii se židlí a s Katkou jsme tančily ve víru závojů. Následoval oběd a poté odjezd.

Moc se nám nechtělo, ale bohužel báječný víkend končil.
Tak snad se bude konat brzy další!!!

Termín

11.–13. 4. 2008

Lektorky

Víkendem nás provedla charismatická dvojice plzeňských lektorek - Katka Zezulková a Evička Procházková. S Katkou jsme objevily krásu orientálního tance a Evička nás zasvětila do tajů flirt dance a s factoru...

Evička Pr
Evička Pr
Kateřina Zezulková
Kateřina Zezulková

Prožili jsme

Hotel