Dovolená s Centrem Tance na nejkrásnějším Baleárském ostrově Mallorca

Dovolená s Centrem Tance na nejkrásnějším Baleárském ostrově Mallorca - Paguera

Mallorca je ostrov náležící Španělsku, největší nejen z Baleárských ostrovů, ale také největší ostrov Španělska. Leží v západní části Středozemního moře ve vzdálenosti přibližně 200 kilometrů od Valencie, Barcelony a Alžíru.

Mallorca je největším ostrovem Baleár a svým návštěvníkům skýtá mnoho zajímavých atrakcí. Hlavním městem ostrova je Palma, která má zásadní vliv na zdejší turistický ruch a zároveň se jedná také o jediné opravdové město ostrova.

Paguera je elegantní malebné letovisko ležící u pláže v jihovýchodním cípu ostrova Mallorca. Paguera se nachází v zálivu, přibližně 28 km od hlavního města Palma de Mallorca. Rozkládá se v mírně se svažujícím údolí, zakončeném krásnou dvojitou pláží, obklopenou typickými přímořskými skalami. Je to skvělé přímořské letovisko, ideální pro relaxační dovolenou!


Skvělý tanec a cvičení, sympatické lektorky, blankytně modré moře, krásná příroda..co víc si přát?

Zájezd pro Vás připravila cestovní agentura Centrum Tance ve spolupráci s cestovní kanceláří Mile, která celý zájezd organizačně zajišťuje. Centrum Tance zajišťuje pouze taneční program.

V případě podrobností týkajících se pobytu, ubytování, platby atd. prosím kontaktujete přímo Kateřinu Matouškovou z CK Mile, katka@mile.cz (tel. 224 817 926), která je Vám plně k dispozici.

Termín

12.–19. 6. 2011

Přihláška / Registration

Bohužel jsme nenalezli žádné lekce.

Po přihlášení se hradí CK záloha 5000 Kč.

Cena dovolené:

Dospělá osoba: 15.490 Kč
Osoba na přistýlce: 14.490 Kč
Dítě 2-12 let v doprovodu 2 osob: 8.990 Kč
Netančící osoba: na vyžádání

Cena zahrnuje:
* leteckou dopravu Praha - Palma - Praha
* letištní a bezpečnostní taxy
* palivový příplatek
* transfery
* ubytování na 7 nocí s polopenzí
* služby delegáta
* pojištění CK proti úpadku
* program tance a cvičen

Cena nezahrnuje:
* cestovní pojištění
* připojištění na storno
vše lze zajistit u CK

Lektorky







Srdečně Vás zvou a těší se lektorky Eva Severinová a Sara Puchowská.





Pokročilost

Dovolená je určena pro všechny pokročilosti.

Program

Program bude naplněn aktivní relaxací spojenou se 2-3 hodinami tance a cvičení denně - zumba, kardio pilates a salsa.

Vybavení a služby

Recepce se vstupní halou, výtah, bazén se sluneční terasou s lehátky, bar s TV koutkem, místnost na zavazadla, konferenční salonek, parkoviště, kulečník, ping pong, animační program, v blízkosti hotelu je několik tenisových kurtů.

Informace o destinaci

Paguera - příjemné, malebné letovisko leží v zálivu na jihozápadním cípu ostrova, přibližně 18km západně od hlavního města Palma de Mallorca. Paguera je vyhledávaná pro nepopíratelnou krásu tří zátok s jemným pískem, velmi mírným vstupem do moře s průzračnou vodou. Zátoky jsou obklopeny romantickými útesy lemovanými piniovými háji. Středem městečka se táhne tzv. Boulevard, třída, která je obklopena nesčetnými obchůdky, restauracemi a kavárnami. Paguera leží na cestě z hlavního města do mondénního střediska Puerto d'Andraitx, které svojí atmosférou pirátského přístavu učarovalo i osobnostem showbusinessu jako jsou herec Michael Douglas a modelka Claudia Schiffer, kteří si v jeho okolí vybudovali svá sídla. Paguera nabízí rozmanité druhy zábavy - vodní sporty, noční život nebo poklidné procházky do vnitrozemí a podél pobřeží. Pokud se budete chtít podívat do Palma de Mallorca, využijte četná autobusová spojení, cesta trvá cca půl hodiny.

Povídání

Všeobecné podmínky CK (ke stažení, formát PDF)
Informace k zájezdům (ke stažení, formát PDF)