Jak ušetřit s CT při nákupu lekcí

Celý kurz, jednu lekci, nebo permanentku? Poradíme vám, která volba je pro vás nejvýhodnější!

Přemýšlíte, zda je výhodnější koupit si jednu lekci, celý kurz, nebo permanentku?

Nejvíce výhod od nás získáváte při nákupu celého kurzu. Ale máme pochopení pro ty, kteří potřebují větší flexibilitu při výběru lekcí, a proto nabízíme také permanentky nebo nákup jednotlivých lekcí. Níže pro vás shrnujeme výhody a nevýhody všech možností nákupu, abyste si vybrali tu správnou volbu pro vás. Důkladně si také přečtěte naše přívětivé storno podmínky, které jsou odlišné pro každou variantu. 

Pro všechny naše klienty platí – v případě uhrazené lekce vám nejenže držíme po celou dobu místo, ale váš vstup je přenosný, což znamená, že ho lze nabídnout klidně vašim kamarádům, pokud zrovna nemůžete dorazit.

 

Pravidelný kurz 

+ nejvýhodnější cena za lekci 

+ 6 náhrad za zameškané lekce 

+ rezervace místa v navazujícím kurzu

+ bonus do měšce, slevy, výhody

+ přívětivé storno podmínky

+ bezproblémová změna kurzu za poplatek 100 Kč

+ kamarádská parta naladěná na stejnou notu

+ zaručení místa v zakoupeném kurzu

 

Permanentka

+ flexibilita při výběru lekcí

+ zrušení/změna termínu 24 h předem bez poplatku

+ vezmu kamarádku = 1 permanentka pro více lidí

- vyšší cena za lekci

- nelze ji stornovat nebo prodloužit platnost

- bez rezervace místa v navazujícím kurzu

- nezaručuje vychození vstupů v určitém kurzu

 

1 lekce

+ flexibilita při výběru lekcí

+ zrušení/změna termínu 24 h předem bez poplatku

+ zaručení místa na zakoupené lekci

- nejvyšší cena za lekci

- bez možnosti náhrady zameškaných lekcí 

 

2 a více lekcí

+ flexibilita při výběru lekcí

+ zaručení místa na zakoupené lekci

- objednané termíny nelze změnit (lze stornovat pouze celou přihlášku)

- vyšší cena za lekci

- bez možnosti náhrady zameškaných lekcí 

 

 

Nenechte propadnout žádnou uhrazenou lekci

Chcete si zaplatit celý kurz, ale bojíte se, že budete občas chybět? Jednou z výhod nákupu celého kurzu nebo nákupu všech zbývajících lekcí (v případě nástupu do již rozjetého kurzu) je možnost nahradit si zameškané lekce. Jak to funguje? 

V případě, že máte uhrazený celý kurz, máte nárok si nahradit až 6 zameškaných lekcí v jiném pravidelném/otevřeném kurzu, nezáležíc na jeho stylu či délce. Náhrady je možné čerpat nejpozději do konce kurzu, ze kterého nahrazujete, ale zároveň nemáte žádnou povinnost je zcela vyčerpat. Na náhradu můžete případně vzít kamarádku/známé, a to i klidně na ten samý kurz, který navštěvujete.

Z uhrazených lekcí se při zameškání nemusíte omlouvat předem. Avšak informaci oceníme u přeplněných kurzů. V případě, že lekci zameškáte, náš systém o tom ví. Automaticky tak máte nárok na náhradu. Jakmile si vyberete náhradní lekci, její termín vám zarezervujeme na recepci nebo na e-mailu info@centrumtance.cz (pro jistotu místa v kurzu). 

 

Bonus do měšce

Pokud si stále nejste jistí, zda se vám nákup celého kurzu vyplatí, můžeme vám garantovat, že ano. Další z výhod nákupu celého kurzu nebo nákupu všech zbývajících lekcí (v případě nástupu do již rozjetého kurzu) je bonus do měšce. 

  • bonus 4% z celé uhrazené částky za pravidelný nebo otevřený kurz vám uložíme do 10. dne po skončení akce do vašeho měšce pro budoucí platby (kurz musí být plně uhrazený, bonus se nevztahuje na otevřené lekce nebo jiné akce)

Slevy

Pro studenty a pracovníky ve školství a seniory poskytujeme 10% slevu na otevřené lekce, otevřené kurzy a pravidelné kurzy.

Pro uplatnění slevy musí studenti a pracovníci školství předložit na recepci platnou kartu  ISIC, IYTC, ITIC a ALIVE.

Seniorská sleva platí pro jakéhokoli klienta nad 65 let (na recepci je nutné předložit občanský průkaz pro kontrolu věku) nebo už pro klienty nad 60 let, pokud na recepci doloží oficiální doklad o přiznaném starobním důchodu.

Věrnostní slevy 5 % a 10 % jsou odměnou a současně motivací za vytrvalost a důvěru, kterou máte v Centrum Tance. Slevy se nastavují automaticky naším systémem, jakmile dosáhnete podmínek pro jejich získání.  

 

Nechte si lekce proplatit svým zaměstnavatelem

Informujte se u svého zaměstnavatele a neplaťte za lekce zbytečně. 

Kurzy a permanentky lze hradit:

  • na fakturu (lze vystavit také pro proplacení společností Benefit Management s.r.o. (Benefit Plus),
  • přes Benefity a.s.,
  • pomocí karty Pluxee (hradit lze předem online v minimální výši 1000 Kč) nebo Edenred.

A pokud nejste rozhodnutí, na co peníze přesně použít, můžete si nahrát libovolnou částku do svého měšce. Vámi nahrané peníze v měšci mají neomezenou platnost. 

 

Příspěvek vaší pojišťovny

Pohyb je natolik důležitý, že na něj přispívají také vaše zdravotní pojišťovny. Stačí jim předložit vytisknutou účtenku o zaplacení kurzu, kterou vám na požádání vydají naše recepční, a to i zpětně (v případě platby na recepci), nebo nám pošlete žádost o doklad na e-mail info@centrumtance.cz a my vám ho co nejdříve naskenovaný zašleme (v případě platby online). 

 

Recenze našich klientů

A pokud jsme vás dosud nepřesvědčili my, třeba vás přesvědčí naši klienti. 

S Centrem Tance pohybem ke zdraví a kráse! :-)