Orientální večírek v Mladé Boleslavi

Orientální večírek v Mladé Boleslavi

Minireportáž

Bylo to moc fajn. Tanečnice se na zodpovědně připravovaly na svá vystoupení, choreografie byly úchvatné.

Večer z pohledu Jany Křížkové (lektorky a účastnice): Vystoupení vzniklo za přispění všech tanečnic, choreografii jsem vymýšlela sama, ale ušila jsem ji svým děvčatům takřka na míru. Trénovaly jsme příchod a odchod a skvěle se u toho bavily. Mám velmi šikovné tanečnice, které oplývají tvořivým duchem a chtějí přispět každá svou částí do společného díla. Bylo to naše první vystoupení a moc se všem líbilo.
Chtěla bych jim takto poděkovat, že s takovou chutí a zapálením vystupovaly a bylo na nich vidět, že si připadají jako Královny orientu. Otevřel se jim taneční svět a do toho, když někdo vstoupí, už se mu nepodaří opustit tento rozjetý, barevný a kouzelný vlak …
Bylo to perfektní!!! … a ještě bude …

Pozvánka

Zastavte se na chvíli v předvánočním shonu a vstupte do světa podmanivých rytmů. Nechte se zlákat orientální flétnou a světlem svíček a přijďte si s námi zatančit a pobavit se!

V nádherných choreografiích se Vám představí lektorky Centra Tance se svými kurzistkami, těšit se můžete na tanec se svíčkami, tanec s křídly ISIS, jazz orient, tanec se šavlí, pop orient, saidi s hůlkou, cikánský orient, iskandarani, bollywood, tribal dance a drum solo.
A pro milovníky nejen tance, ale i dobré kuchyně, budou připraveny arabské spaciality včetně pravého arabského čaje.

Vystupují:
- lektorky z Mladé Boleslavi Eva a Monika spolu se svými kurzistkami
- lektorky z Jablonce n.N. s pohádkovým bollywoodským tancem
- lektorky Eva H., Zdeňka T., Marcela K. představí koketní a hravé eskanderany z Káhiry od Osamy Emama
- pozvání přijaly také středně pokročilé tanečnice Jany Křížkové z Neratovic, těšit se můžete také na sólové vystoupení lektorky Jany Křížkové
Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji za 100Kč u lektorky Evy Hlávkové nebo před začátkem akce za 150kč na místě. Orientální večírek se bude konat ve Středisku Svět, Tylova ulice, Mladá Boleslav.
Oslavte s námi 10 let s tancem a předvánoční čas!

Lektorky

Eva
Eva
Jana Mirjam Křížková
Jana Mirjam Křížková
Monika Hofmanová
Monika Hofmanová
Zdeňka T.
Zdeňka T.
Zuzka D
Zuzka D