Vítězka MISS ORIENT 2007 je se Semil

Vítězka MISS ORIENT 2007 je se Semil
V sobotu 10.11.2007 večer proběhlo slavnostní finále již třetího ročníku soutěže o titul Miss Orient 2007. Přes 600 diváků sledovalo v pražském divadle Blaník taneční klání 11 finalistek, které se představily v krátkém rozhovoru a především při tanci. Porota složená z odborníků i laické části v podobě sponzorů neměla rozhodování lehké. Bylo vidět, že finalistky tanečně velmi pokročily a že se přes léto pilně vzdělávaly.

Soutěžní večer zpestřilo několik dalších tanečních vstupů: v úvodu zatančily finalistky spolu s vítězkou loňského ročníku Vendulkou Pánkovou choreografii se svíčkami, v závěru pak vystoupila taneční skupina z Brna s efektní choreografií se závoji a taneční skupina z Prahy s veselým folklórním tancem. Třešničkou bylo taneční vystoupení velmi vzácného hosta a zároveň členky odborné poroty, Boženky (USA), která se pyšní několika tituly z mezinárodních soutěží (např. Miss Bellydance USA). Boženka žije v USA, ale část její rodiny, která celý večer v sále soutěž sledovala, pochází z České republiky.

Uděleny byly čtyři tituly, rozdáno bylo mnoho hodnotných cen. Vítězky si odnesly např. zájezd do Egypta, orientální koberec, kosmetiku a mnoho dalších cen. Vítězkou letošního ročníku a Miss Orient 2007 se stala sympatická dívka ze Semil, Kateřina Rychlovská. Miss Orient Sympatie, tedy vítězkou diváků v sále, se stala Věra Lněničková z Kralup nad Vltavou, která vylosovala jednoho diváka, který obdržel víkendový wellnes pobyt pro dvě osoby.

1. místo - Miss Orient 2007 Kateřina Rychlovská s č. 9 (Semily)
2. místo - 1.viceMiss Orient 2007 Šárka Tomanová s č. 11 (Dobřany)
3. místo - 2.viceMiss Orient 2007 Věra Lněničková s č. 5 (Kralupy nad Vltavou)

Miss Orient Internet: Dagmar Dobrovolná s č. 1 (Kralupy nad Vltavou)
Miss Orient Sympatie diváků: Věra Lněničková s č. 5 (Kralupy nad Vltavou)

Slavnostní večer provázela velmi přátelská atmosféra, protože publikum oceňovalo každou soutěžící velkým aplausem.
Čtvrtý ročník soutěž Miss Orient bude vyhlášen v lednu 2008.

www.missorient.cz

Lektorky

Badriyah
Badriyah
Dorotka
Dorotka
Eva Grossová
Eva Grossová
Eva
Eva
Hanka Vorlíčková
Hanka Vorlíčková
Monika K
Monika K
Petra K
Petra K