Jak začít v Centru Tance v pěti krocích

KROK 1 – Začněte se hýbat, buďte aktivní

V našem studiu nabízíme tanec, cvičení, akrobacii nebo relaxaci a protažení těla komukoli, kdo má chuť a odvahu se do toho s námi opřít. A vybírat můžete z až 30 stylů Kurzy a lekce doporučené seniorům nebo dětem jsou vždy řádně označeny, ale navštívit můžete opravdu jakoukoli lekci, na kterou se cítíte. :-) U nás na věku, váze ani pohlaví nezáleží. S láskou a nadšením předáváme radost z pohybu každému, kdo k nám přijde. Už nečekejte na tu správnou dobu, kdy začít. Ta správná doba je teď.

Máme nejlepší dostupnost poboček v Praze – nacházejí se hned na stanicích metra Můstek, Muzeum a Flora. V Brně nás najdete u tramvajové zastávky Celní (Infinity dance team) nebo Václavská (One club).

 

KROK 2 – Vyberte si styl, který vás zajímá

Chcete se hýbat, ale nevíte, co by vás bavilo? Na lekcích zaměřených na body&mind (např. jóga, pilates...) protáhnete celé tělo a uvolníte mysl. Na tanečních lekcích rozhýbete boky a protančíte střevíce (partnera nebo partnerku nepotřebujete, 99 % našich kurzů je určených pro jednotlivce). Na fitness lekcích (např. zumba, fit dance, fitbox) rozpumpujete svaly a pořádně se zapotíte. A na lekcích akrobacie (pole dance, aerial hoop) se naučíte kontrolovat celé své tělo a ještě budete elegantně sexy. Nejste si jistí, co který styl přesně znamená? Nevadí, pro lepší představu se mrkněte na náš Youtube kanál, kde kromě jiného naleznete také krátké ukázky jednotlivých stylů. Každý kurz má navíc podrobnější informace o své náplni přímo v popisku.

Nebo využijte možnost zakoupit si pouze jednu lekci a cokoli si nezávazně vyzkoušet.

 

KROK 3 – Vyberte si konkrétní kurzy a lekce

Obecně platí, že kurzy jsou rozdělené na pravidelné, otevřené a speciály pro malé skupiny. Vypisovány jsou semestrálně (Praha) nebo trimestrálně (Brno). Nejlepší variantou je nastoupit do kurzu hned od začátku, ale pokud jste začátek nestihli, přidáváme pár tipů, jak začít uprostřed semestru:

  • Do otevřených kurzů se můžete přidat kdykoli, jelikož lekce v kurzu na sebe často nenavazují. Lektor s vaším nástupem do kurzu počítá a například tvoří novou krátkou sestavu na každou lekci nebo náplň lekcí není nijak složitá. Do těchto kurzů řadíme nejčastěji zumbu, fit dance, bodyforming, fitbox, ale také balet, orient bez choreografie, musical theatre jazz aj. 
  • V pravidelných kurzech se často vyučuje delší choreografie a lekce v kurzu díky tomu na sebe navazují. Pokud u konkrétního kurzu není uvedeno jinak, můžete se přidat do kurzu i v jeho průběhu, ale je nutné počítat s tím, že lekce pro vás mohou být náročnější. 
  • Speciály pro malé skupiny jsou kurzy s uzavřenou kapacitou max. 6 členů. Tyto kurzy bývají dražší, ale lektor k vám má individuálnější přístup. Konkrétně se jedná o lekce pilates pro malou skupinu. 

V průběhu semestru vypisujeme také jednorázové otevřené lekce, semináře, workshopy či jiné akce, které můžete libovolně navštěvovat dle svých možností.

Řešíte, jestli máte tanec v krvi, nebo budete muset trochu víc trénovat? Už nemusíte. Každý kurz má v popisku uvedenou svoji pokročilost. Ta se však může v průběhu kurzu lehce měnit (např. úplní začátečníci na posledních lekcích kurzu už úplní začátečníci nebudou), proto nepřehlédněte informaci o tom, kdy váš kurz skutečně začal, abyste nebyli na lekci nemile překvapeni. 

Pro výběr toho správného kurzu pro vás využijte náš jednoduchý filtr, kde si předem nastavíte, o jaký styl, lektora, pokročilost atd. máte zájem. Nebo nám zavolejte, napište a my vám rádi něco doporučíme. :-)

 

KROK 4 – Zvolte si nejvýhodnější variantu úhrady

Před tím, než si budete moct udělat rezervaci lekce, budete se muset registrovat / opětovně přihlásit přes naše webové stránky. Nebojte, je to jednoduché a rychlé. A pak už se jen řídíte pokyny objednávky. Vše můžete vyřídit také na pobočce před lekcí, ale je nutné si hlídat, zda nebyla lekce mezitím plně obsazena nebo třeba zrušena. Prosíme také, abyste k nám při první návštěvě dorazili alespoň o 15 minut dříve, aby s vámi mohla recepční vše bez spěchu dořešit. 

Pokud jste úplný nováček nebo chcete vyzkoušet nový styl či lektora, doporučujeme vám nejprve uhradit jen jednu lekci. Pokud vám bude vše vyhovovat, můžete na místě doplatit zbytek kurzu. Nezapomeňte, že jen s řádně uhrazenou objednávkou vám držíme místo v kurzu, a navíc vás včas informujeme o případných změnách. Pro uhrazené objednávky navíc platí přívětivé storno podmínky. Nebo za vás na uhrazenou lekci může dorazit kdokoli jiný. 

Důkladně si pročtěte také naše TIPY jak ušetřit s Centrem Tance a získejte až 10% slevu nebo si nechte kurz proplatit přes zaměstnanecké benefity (např. z fondu FKSP).

Kurz vám tak může zaplatit váš zaměstnavatel, no není to skvělé? :-) 

 

KROK 5 – Navštivte nás

Styl i lekci nebo kurz už máte vybrané a uhrazené. Posledním krokem je nás navštívit. Co si máte vzít s sebou na lekci, se dozvíte vždy u konkrétního kurzu. Určitě není třeba hned kupovat speciální oblečení nebo boty. Tančit/cvičit lze i naboso. Klientům na lekce doporučujeme nosit ručník a vodu. Kdybyste náhodou něco zapomněli doma, nemusíte zoufat. Naše sály disponují nejen velkými zrcadly, ale také dostatečným počtem jogamatek a jiných cvičebních pomůcek. Na recepci si můžete koupit vodu a na pražských pobočkách Můstek a Muzeum zapůjčit ručník. 

Než se odeberete do šatny, je nutné se nahlásit na recepci. Recepční vás dohledá v systému a případně vám dá klientskou plastovou kartičku. Až se s námi příště uvidíte, na recepci jen „pípnete“ kartičku a recepční váš profil i uhrazené lekce uvidí hned v systému. Pokud nejste milovníky plastových kartiček, máme řešení i pro vás. Po registraci od nás automaticky získáváte i virtuální kartičku, kterou máte nahranou ve svém osobním profilu a kterou si stačí uložit do mobilu. 

Z recepce můžete zamířit do šatny. Dámské i pánské šatny disponují uzamykatelnými skříňkami (klíček naleznete přímo ve skříňce), prostornými sprchami (vyjma pobočky Flora, kde chybí pánská sprcha), fény, toaletami. 

Gratulujeme! :-) Už umíte 5 kroků, a to jste ještě ani nezačali tančit. :-)

 

Nebojte se nám napsat – jsme tu pro vás!

Sledujte nás na sociálních sítích – webové stránky, Facebook, Instagram nebo Youtube, kde pravidelně přispíváme novinkami o Centru Tance – a nebojte se nás kontaktovat kdykoli v případě nejasností. Ať už na sítích, nebo na e-mailu info@centrumtance.cz. Odpovídáme zpravidla do 24 hodin. Když budete na odpověď čekat déle, zkontrolujte si prosím také složku spam/hromadný, jestli vám e-mail s odpovědí jen nezapadl. 

Kontaktovat nás můžete také na telefonu +420 266 190 300 v době provozu.

Věřte, že je- li to alespoň trochu možné, snažíme se vždy vše vyřešit ke spokojenosti obou stran. Naši klienti jsou nám motivací pro spokojených dalších 25 let na trhu.