Orientální tanec: exploze ženskosti

Máte boky jako skříň a stehna jako Věstonická Venuše? Nebo vám říkají, že máte 20kg i s postelí? Chcete tančit a bojíte se předsudků? Tak je rychle hoďte za hlavu a přidejte se k nám! Orientální tanec je totiž je pro všechny. Bez rozdílu.

 

CHCI SI HNED VYBRAT LEKTORKU

5 důvodů, proč nechat orientální tanec vstoupit do vašeho života

Orientální tanec je krásný, ladný, smyslný. Je to fenomén. Češky ho milují už víc než 25 let. 

Poslední dobou se klade důraz na výdrž, sílu, aerobní styly. In je nordic walking, kruhový trénink, TRX. Prostě tepláky, tričko, pot a individualita. A není to škoda? Netoužíte v sobě zase objevit ženu? Najít si nové kamarádky? Vypadat při pohybu ladně a elegantně? Máme pro vás minimálně 5 důvodů, proč začít s orientálním tancem:

1. PROBUDÍ VE VÁS ŽENU

Je pro všechny ženy, které chtějí vypadat ladně a svůdně. Můžete tančit pomalu a smyslně nebo naopak rychle a energicky. Kroužení hrudí, třasy pánví, vlny bříškem...to je potěšení pro mnohé oči. Vše je rafinovaně schováno pod slušivý kostým plný flitrů, penízků a ozdob. Vaše princeznovské já se může projevit v plné kráse.

2. FORMUJE POSTAVU

Je ideální formou pohybu pro všechny věkové i váhové kategorie. Zapojíte celé tělo, doslova od hlavy až k patě. Zpevníte problematické partie (stehna, hýždě, bříško) a celkově formujete postavu (a i svaly, o kterých jste ani nevěděli, že je máte)

3. LÉČÍ TĚLO

Je oblíbenou součástí prevence i zdravotní terapie. Napomáhá uvolnění svalů v oblasti pánve. Tím pomáhá při bolestivé menstruaci či neplodnosti. Stimuluje vnitřní orgány a pomáhá tak při zažívacích problémech.

4. LÉČÍ DUŠI

Zažijete při něm psychické uvolnění. Vyplavíte endorfiny, roste vaše radost ze sebe sama, sdílíte “ženská” témata s ostatními tanečnicemi, nacházíte nové kamarádky…

5. NEPOTŘEBUJETE TANEČNÍHO PARTNERA

Není to feministický výkřik, ale velká výhoda. Nechte ho jít na fotbal nebo na pivo a zatančete si. Jen tak. Pro sebe, pro radost.

S kým?

Když v roce 1997 vzniklo Centrum Orientálního Tance, nikdo netušil, že se z módní záležitosti stane životní vášeň. Mnohým klientkám a lektorkám zůstala dodnes. Staly se nich profesionální tanečnice, vítězky světových soutěží. Naše lektorky jsou v Česku jedny z nejzkušenějších, některé u nás vedou lekce již 10-15 i více let. Jsou ověnčeny mnoha medailemi i cenami, ale nejcennější je na nich jejich jedinečný přistup ke každé tanečnici, mnohaleté znalosti a zkušenosti, pozitivní nadšení, elán ....

Do rodiny východních tanců patří i tanec filmového plátna bollywood a indické tance. Seznamte se s těmi, kdo vás do tance zasvětí:

Další lektoři orientálního tance